Фотоелектричен сензор во форма на U

Информации за Фотоелектричен сензор во форма на U Производител, добавувач од Taiwan.
NICOLE&JOSH MATERIALS COMPANY е производител, снабдувач и извозник на Фотоелектричен сензор во форма на U. Имаме напреден центар за управување и културни теории Групи и технологија 'рбетот. Со долгогодишно искуство во производствени и истражувачки техники во оваа област, ние сме квалификувани оддели за трговија и контрола на квалитет, преку кои го контролираме квалитетот на производството според стандардот на клиентот. Можеме да станеме многу доверлив извозник, производители и добавувачи.
Најдете онлајн детали за компанијата што продава Фотоелектричен сензор во форма на U. Добијте информации за добавувачите, производителите, фабриката, трговците на Фотоелектричен сензор во форма на U кои нудат најдобра цена во Taiwan
Со напредна наука и технологија, нашата компанија развива и произведува различни видови на

Фотоелектричен сензор во форма на U

. Ние нудиме цела палета на неколку стандардни опции, како и во корисни кориснички избори да ги задоволат специфичните барања на клиентите. Нашите производи се во par со индустриски стандарди за квалитет.
  • Фотоелектричен сензор во форма на U - PANASONIC PM-65 U-shaped Micro Photoelectric Sensor
Фотоелектричен сензор во форма на U
модел - PANASONIC PM-65 U-shaped Micro Photoelectric Sensor
PM-К65/PM-К65-П
PM-Т65/PM-Т65-П/PM-T65W/PM-T65W-П
PM-L65/PM-L65-П
PM-Y65/PM-Y65-П
PM-F65/PM-F65-П/PM-F65W/PM-F65W-П
PM-R65/PM-R65-П/PM-R65W/PM-R65W-П

PM-K65 замени PM-К54/PM-К65-P замени PM-К54-П
PM-T65 замени PM-Т54/PM-Т65-P замени PM-Т54-П/PM-T65W замени PM-T54W/PM-T65W-P замени PM-T54W-П
PM-L65 замени PM-L54/PM-L65-P замени PM-L54-П
PM-Y65 замени PM-Y54/PM-Y65-P замени PM-Y54-П
PM-F65 замени PM-F54/PM-F65-P замени PM-F54-П/PM-F65W замени PM-F54W/PM-F65W-P замени PM-F54W-П
PM-R65 замени PM-R54/PM-R65-P замени PM-R54-П/PM-R65W замени PM-R54W/PM-R65W-P замени PM-R54W-П

NPN излез PM-45/PM-45-C3
PNP излез PM-45-П/PM-45-П-C3
Опсег на сензори 6 mm 0.236 инчи(фиксна)
Напојувачки напон 5 до 24 V DC&плусмн;10%Рипл П-P 10%или помалку
Излезна работа Вградена со 2 излези:Светлина-НА/Темно-НА
Три заштитни кола стандардни кај сите модели
  1. Коло за заштита од поларитет на обратно напојување
  2. Заштитно коло за обратен излез поларитет
  3. Излез кратко-коло за заштита на колото
Обилно зрак што емитува/растојание за прием од 6 mm 0.236 инчи
Горниот-ограничување и пониско-граничните позиции на зракот може визуелно да се потврдат од напред,назад,десната и левата страна на сензорската единица.Ова овозможува лесно прилагодување на положбата на сензорниот објект.
UL/В-UL,CE,Корејската ознака S е одобрена
Кореја’и С-ознака сертификација:Излез NPN
Enquiry Now
производи Листа
PM-К25/PM-К25-Р/PM-К25-C3/PM-К25-ПPM-L25/PM-L25-Р/PM-L25-C3/PM-L25-ПPM-U25/PM-U25-Р/PM-U25-C3/PM-U25-ПPM-F25/PM-F25-Р/PM-F25-C3/PM-F25-ПPM-R25/PM-R25-Р/PM-R25-C3/PM-R25-П PM-К25 замени PM-К24/PM-К25-R замени PM-К24-Р/PM-К25-C3 замени PM-К24-C3/PM-К25-P замени PM-К24-ПPM-L25 замени PM-L24/PM-L25-R замени PM-L24-Р/PM-L25-C3 замени PM-L24-C3/PM-L25-P замени PM-L24-ПPM-U25 замени PM-U24/PM-U25-R замени PM-U24-Р/PM-U25-C3 замени PM-U24-C3/PM-U25-P замени PM-U24-ПPM-F25 замени PM-F24/PM-F25-R замени PM-F24-Р/PM-F25-C3 замени PM-F24-C3/PM-F25-P замени PM-F24-ПPM-R25 замени PM-R24/PM-R25-R замени PM-R24-Р/PM-R25-C3 замени PM-R24-C3/PM-R25-P замени PM-R24-ПNPN излез PM-25/PM-25-Р/PM-25-C3PNP излез PM-25-ПОпсег на сензори 6 mm 0.236 инчи(фиксна) Напојувачки напон 5 до 24 V DC&плусмн;10%Рипл П-P 10%или помалкуТри заштитни кола стандардни кај сите модели Коло за заштита од поларитет на обратно напојување Заштитно коло за обратен излез поларитет Излез кратко-коло за заштита на колото UL/В-UL,CE,Корејската ознака S е одобренаUL:ПрепознавањеКореја’и С-ознака сертификација:Излез NPN/Должина на кабел 1m 3.Само тип од 281 стапки(Со исклучок на свиткување-отпорен тип на кабел)
PM-К45/PM-К45-П/PM-К45-C3/PM-К45-П-C3PM-Т45/PM-Т45-П/PM-Т45-C3/PM-Т45-П-C3PM-L45/PM-L45-C3/PM-L45-П/PM-L45-П-C3PM-Y45/PM-Y45-C3/PM-Y45-П/PM-Y45-П-C3PM-F45/PM-F45-C3/PM-F45-П/PM-F45-П-C3PM-R45/PM-R45-C3/PM-R45-П/PM-R45-П-C3 PM-K45 замени PM-К44/PM-К45-P замени PM-К44-П/PM-К45-C3 замени PM-К44-C3/PM-К45-П-C3 замени PM-К44-П-C3PM-T45 замени PM-Т44/PM-Т45-P замени PM-Т44-П/PM-Т45-C3 замени PM-Т44-C3/PM-Т45-П-C3 замени PM-Т44-П-C3PM-L45 замени PM-L44/PM-L45-P замени PM-L44-П/PM-L45-C3 замени PM-L44-C3/PM-L45-П-C3 замени PM-L44-П-C3PM-Y45 замени PM-Y44/PM-Y45-P замени PM-Y44-П/PM-Y45-C3 замени PM-Y44-C3/PM-Y45-П-C3 замени PM-Y44-П-C3PM-F45 замени PM-F44/PM-F45-P замени PM-F44-П/PM-F45-C3 замени PM-F44-C3/PM-F45-П-C3 замени PM-F44-П-C3PM-R45 замени PM-R44/PM-R45-P замени PM-R44-П/PM-R45-C3 замени PM-R44-C3/PM-R45-П-C3 замени PM-R44-П-C3 NPN излез PM-45/PM-45-C3PNP излез PM-45-П/PM-45-П-C3Опсег на сензори 6 mm 0.236 инчи(фиксна) Напојувачки напон 5 до 24 V DC&плусмн;10%Рипл П-P 10%или помалкуИзлезна работа Вградена со 2 излези:Светлина-НА/Темно-НАТри заштитни кола стандардни кај сите модели Коло за заштита од поларитет на обратно напојување Заштитно коло за обратен излез поларитет Излез кратко-коло за заштита на колото Индустрија’е прво!Оценка IP64Обилно зрак што емитува/растојание за прием од 6 mm 0.236 инчиГорниот-ограничување и пониско-граничните позиции на зракот може визуелно да се потврдат од напред,назад,десната и левата страна на сензорската единица.Ова овозможува лесно прилагодување на положбата на сензорниот објект.UL/В-UL,CE,Корејската ознака S е одобренаUL:ПрепознавањеКореја’и С-ознака сертификација:Излез NPN/Должина на кабел 1m 3.Само тип од 281 стапки(Со исклучок на свиткување-отпорен тип на кабел)
ЕЕ-Серија SX95:ЕЕ-SPX303N/Серија SPX403NЕЕ-SX77/Серија SX87ЕЕ-SX47/Серија SX67ЕЕ-Серија SX97ЕЕ-SPX74/Серија SPX84ЕЕ-SPX-Серија W ЕЕ-SX95:Монтирајте со завртки M2 или M3,Сигурна длабочина на слотот за сензори од 6.5 ммЕЕ-SPX303N/SPX403N:Широк отвор од 13мм и супериорен,Отпорност на светлосни пречки и бучава.ЕЕ-SX77/SX87:Напон на напојување од 5 до 24 VDC,Индикаторите може да се следат од двете страниЕЕ-SX47/SX67:Оцена на куќиштето IP50,Светлина-Само ВКЛУЧЕНО или Светло-НА/Темно-ВКЛУЧЕНИ Изборни типови на излез од 5 до 24 VDC напон на напојувањеЕЕ-SX97:Лесно-до-сензори за откривање на ограничување или крајна положба на монтирање,Изграден-во колото за заштита од прегревањеЕЕ-SPX74/SPX84:Напон на напојување од 5 до 24 VDC,Оцена на куќиштето IP50ЕЕ-SPX-В:Напон на напојување од 5 до 24 VDC,Оцена на куќиштето IP50