Електронско реле Производител, добавувач-NICOLE&JOSH MATERIALS COMPANY.
NICOLE&JOSH MATERIALS COMPANY е професионална производител и извозник на посебни Електронско реле, Ние ќе ви обезбедиме со производи на добро гарантиран квалитет, конкурентна цена и добра услуга. Ние ќе бидеме среќни да ви даде цитат од приемот на вашата детална барања.

Електронско реле

RY5W-K/RY12W-K/RY24W-K/RY48W-K/JY5H-K/JY12H-K/JY24H-K/NA5W-K/NA12W-K/NA24W-K/NA9W-K/A5W-K/A12W-K/A24W-K/NY5W-K/NY12W-K/NY24W-K/NYK3W-K Сигнални релеи за навигација(звук),темна струја сече,мрежна опрема DSL,автомобилска навигација(звук)апликации.PowerRelays за контрола на грејачот,Јас/Овмодул,индустриски апликации,ХА,Паметен мерач,зачувување на енергија,напојување,индустриски,Течни кристални ТВ,микробранова печка,опсег за готвење,контрола на рерната,електрични контроли за греење,напојување,апликации за климатизација.Автомобилско реле за многу апликации во автомобилската индустрија,вклучително и на-табла полначи за батерии во електрични и приклучок-во хибридни возила(ЕВ/ПХВ).Нашето сечење-рабните ПХБ релеи одговараат на барањата на 12V и 24Vdc со преклопни капацитети до 45 ампери,како и DC високо-напонски контакторски релеи за управување со батеријата.Реле со цврста состојба што се користи во PL
KA/KB/KC/KD/KE/KF/KG/KL/KM/KN/KR/KS (Mini TYPE)/KT1008D(VR - AC)(280VAC)/IO-X-KB20_A/IO-X-KF06_D/K3P20C/K3P40C/K3P20R/K3P40R/K2R480C/K3R480R/ЛАДИЛНИК/Додатоци Солидна држава реле KA серија:(DC-AC)(280 VAC)Солидна држава реле КБ серија:(DC-AC)Солидна држава реле KC серија:(ТЕКОВНО-VAC)Солидна држава реле KD серија:(DC-AC)Солидна држава реле KE серија:(DC–DC)Солидна држава реле KF серија:(DC-DC)Солидна држава реле KG серија:(DC-DC)Солидна држава реле KL серија:(AC-AC)Реле со цврста состојба(С.С.Р)Серија КМ:(AC-AC)Реле со цврста состојба(С.С.Р)Серија KN:(AC-DC)Реле со цврста состојба(С.С.Р)Серија KR:(VR-AC)Реле со цврста состојба(С.С.Р)Серија KS:(Мини ТИП)(DC-AC)(DC-DC)АС ЦВРСКА СОСТОЈБА РЕЛЕЈ IO-X-KB20_Серија:(DC-AC)(1/2/4/8 пристаниште)DC ЦВРСКА СОСТОЈБА РЕЛЕ IO-X-KF06_СЕРИЈА Д:(DC-DC)(1/2/4/8 пристаниште)
MY/MY-GS/LY/G2RS/G7J/MK/MK-S/MKK/MM/MMK/G7K/G2RV-SR/LYJ/G6D-F4PU/G3DZ-F4PU,G6D-F4B/G3DZ-F4B/G6D-4B/G3DZ-4B/G6B-4CB/G6B-4ND/G3S4/P6B-Y1/G6B-4-SB/G6B-4-C МОЈОТ:Разновиден приклучок-во реле што го поставува стандардот(Произведени над 1 милијарда) LY:Минијатурно реле за напојувањеG2RS:Приклучок-во реле со подобрени функции за уште повеќе апликацииG7J:Мулти со висок капацитет-Пол реле се користи како контакторМКС:Исклучително доверливо реле за општа наменаLY:Минијатурно реле за напојувањеG6D-F4PU терминалното реле обезбедува I/О флексибилност со 4 механички релеи вградени во 1 терминал.G3DZ-F4PU терминалното реле обезбедува I/О флексибилност со 4 SSR вградени во 1 терминал. Овој мини електричен реле со бифурцирани контакти се опционално достапни за да се постигне сигурно префрлување со мала струја во текот на целиот електричен век.Целосен опсег на приклучоци кои го покриваат монтирањето со завртка,стегач за кутија и завртка-метод на помалку стегач
TQ релеи:TQ2(ATQ2) /TQ2SA(ATQ200SA) /TQ2SL(ATQ200SL) /TQ2SS(ATQ200SS)PA-N релеи:PAN3106/APAN3112/APAN3124/APAN3109/APAN3118/APAN3105JW релеи:JW2SN-DC6V(AJW7210) /JW2SN-DC12V(AJW7211) /JW2SN-DC24V(AJW7212) /JW2SN-DC48V(AJW7213) /JW2SN-DC9V(AJW7215) /JW2SN-DC5V(AJW7219) /JW1FSN-DC6V(AJW4210) /JW1FSN-DC12V(AJW4211) /JW1FSN-DC24V(AJW4212)JW1FSN-DC48V(AJW4213) /JWIFSN-DC9V(AJW4215) /JW1FSN-DC5V(AJW4219)TX релеи/Тексас-D Релеи/Тексас-S релеиLQ релеи:ALQ106/ALQ112/ALQ124/ALQ109/ALQ118DS релеи:DS1E-М-DC1.5V/DS1E-М-DC3V/DS1E-М-DC6V/DS1E-М-DC12V/DS1E-М-DC24V/DS1E-М-DC48V TQ релеи&даш;Панасоник:Рамен,5 mm 2 Форма C,2А,Терминални релеи за површинско монтирање1.3 типа на терминални форми 2.Удобност за FCC Part683.М.Б.Б.достапен контакт4.Површина-приклучокот за монтирање е во согласност со стандардот JIS C0806Рамен,5 mm 2 Форма C,2А,Терминални релеи за површинско монтирањеPA релеи(Прекинато)Препорачана замена PA-N РеалсPA1a-6V замена APAN3106/PA1a-12V замена APAN3112PA1a-24V замена APAN3124/PA1a-9V замена APAN3109PA1a-18V замена APAN3118/PA1a-5V замена APAN3105JW релеи:1 Образец А/1 Образец В/2 Образец А/2 Образец В,5 А/10 А,Релеи за напојување Минијатурен/тенок:12.8 мм(В)x 28.6 мм(Л)x 20 mm(Х) Стандарден тип(5 А)и тип со висок капацитет(10 А)Се достапни Достапни се приклучоци за компјутерска плоча TX релеи:2,000 Vrms диелектрична јачина,2 Формирајте C и 2A релеиТексас-D Релеи:6,000 V пренапон издржи напон,2 Форми C и 2A релеи со висока диелектрична јачинаТексас-S релеи:Висока чувствителност,Работна моќност од 50 mW,2 Формирајте C и 1A релеиJQ релеи(Прекинато)Препорачана замена LQ RealsDS релеи:Висока чувствителност 200 mW Номинална работна моќност,1 Образец В,2А релеи
За да го пронајдете и купувате најдоброто Електронско реле, треба да знаете за највисок квалитет на Електронско реле производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер од фабрика во Taiwan.
Нашата најголема предност е нашата посветени вработени, кои обезбедуваат одличен

Електронско реле

. Нашиот искусен, пријателски персонал се обучени да одговорат веднаш да вашите прашања и целосно да се објасни дизајн барања.