Електронски осигурувачи Производители. Купете висок квалитет Електронски осигурувачи од Taiwan.
NICOLE&JOSH MATERIALS COMPANY е водечки производител, на снабдувачот и извозник на Електронски осигурувачи in Taiwan во сите кориснички цени, па како да се прилагодат опциите на нашите клиенти и доставена во рок од одредена временска рамка. Нашата компанија е поддржана од супериорен и напредни производствени техники да понуди беспрекорна квалитет на производите до нашите клиенти. Тие се набавени од производителите кој користи квалитетна суровина и да ги следат регулаторните стандардите за индустријата во текот на производството. Овие се извезуваат на ниски цени и се во par со меѓународните стандарди за квалитет.

Електронски осигурувачи

FNQ-1-2-3-4-5-6-7-8-10-12-15-20-25-30,500 VFNQ-1/10-2/10-3/10-4/10-1/2-6/10-8/10-1/8-15/100-3/16 Bussmann нуди најширок избор на дополнителни и мали осигурувачи,вклучувајќи го и времето-одложено и брзо-актерски дизајни,за напони до 600Vac и 600Vdc.FNQ 13&фрасл;32”x 1-1&фрасл;2”500Vac време-одложување на дополнителните осигурувачиКомпактен нисконапонски џеб и дополнителни осигурувачи Карактеристики Кодирана во боја за максимален напон од 500Vac Конструкција на цевки од влакна Никел-обложени месинг завршни капачиња Типични апликации Трансформатори за контрола на моторот Коло со внатре-напливи струи.Симбол на каталог/код за боја код за боја:FNQ-Портокалова(500Vac максимален напон) Ако можеш’не најдете ги осигурувачите што ви се потребни,ве молиме контактирајте со нас.
FWH-35А/FWH-50 А/FWH-70 А/FWH-80 А/FWH-90 АFWH-35Б/FWH-40Б/FWH-45Б/FWH-50 Б/FWH-60 Б/FWH-70Б/FWH-80Б/FWH-90B FWH-100 Б/FWH-125Б/FWH-150 Б/FWH-175Б/FWH-200 Б/FWH-225А/FWH-250A FWH-275А/FWH-300 А/FWH-325А/FWH-350 А/FWH-400 А/FWH-450 А/FWH-500 А/FWH-600 А/FWH-700 А/FWH-800 А/FWH-1000 А/FWH-1200 А/FWH1400A/FWH1600AFWP-35Б/FWP-40Б/FWP-50 Б/FWP-60 Б/FWP-70Б/FWP-80Б/FWP-90Б/FWP-100 Б/FWP-125А/FWP-150 А/FWP-175А/FWP-200 А/FWP-225А/FWP-250 А/FWP-300 А/FWP-350 А/FWP-400 А/FWP-450 А/FWP-500 А/FWP-600 А/FWP-700 А/FWP-800 А/FWP-900 А/FWP-1000 А/FWP-1200 А Bussmann нуди најширок избор на дополнителни и мали осигурувачи,вклучувајќи го и времето-одложено и брзо-актерски дизајни,за напони до 600Vac и 600Vdc.Осигурувачите со голема брзина обезбедуваат супериорна заштита или изолација за компоненти како што се диодите,силикон контролирани исправувачи(SCRs),Портата искината-Исклучени тиристори(GTOs)и IGBT и во лесни и тешки апликации за влечење со DC високи до 4000Vdc и 10,000 А.Се користи и за заштита на DC врска/конвертори на моќност.Оптимизираните димензии и материјали овозможуваат одлична термичка дисипација за опкружување на велосипед со висока струја,или тешки апликации.Итон’Бусман®сериските компактни осигурувачи со голема брзина имаат големини на куќиште за заштеда на простор за заштита на полупроводнички уреди до 500 Vac/dc во рејтинзи од 50 до 400 ампери. Ако можеш’не најдете ги осигурувачите што ви се потребни,ве молиме контактирајте со нас.
КТК-1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-12-15-20-25-30,500 VКТК-1/10-2/10-3/10-4/10-1/2-6/10-3/4 Bussmann нуди најширок избор на дополнителни и мали осигурувачи,вклучувајќи го и времето-одложено и брзо-актерски дизајни,за напони до 600Vac и 600Vdc.Компактен нисконапонски џемпер и дополнителни осигурувачи.КТК 13&фрасл;32˝x 1-1&фрасл;2˝600Vac брзо-дејствуваат дополнителни осигурувачи. КарактеристикиБоја кодирана црна за рејтинг на напон од 600Vac Брзо-делува за отпорни оптоварувања Конструкција на меламинска цевка Никел-обложени завршни капачиња Типични апликации Контролни кола Заштита на колото за осветлување Мерачни кола Ако можеш’не најдете ги осигурувачите што ви се потребни,ве молиме контактирајте со нас.
DM03/DM05/DM10/DM16/DM20/DM32LM03/LM05/LM10/LM13/LM16/LM20/LM32/LM40/LM50HM03/HM05/HM10/HM16/HM20/HM32/HM50ДМ,LM,HM Fuseholders Микро осигурувачите од радијален тип се оние од не-тип за повеќекратна употреба, монтиран на ПХБ-и на проодот-тип на дупка,со нивните спроводни делови заштитени кога осигурувачите се монтираат на ПХБ,олеснување на дизајнот на електрична изолација и висок-монтирање на густина.DM Micro Fises Апликација на контролната табла,индустриски робот,железнички автомобилLM Micro Fuses Апликација на контролната табла,индустриски робот,телевизија со течни кристалиАпликација HM Micro Fuses на контролната табла,индустриски робот,телевизија со течни кристалиСтандард за безбедност:UL/АДС Ако можеш’не најдете ги осигурувачите што ви се потребни,ве молиме контактирајте со нас.
GP032/GP05/ГП10/GP100/GP150/ГП16/ГП20/ГП25/GP32/GP40/GP50/GP75EP100/EP125/EP150/ЕП200/EP50/EP80MP032/MP05/MP063/MP10/MP16/MP20/MP32/MP50/MP63/MP75 Даито’осигурувачите што укажуваат на аларм се високо доверливи единици докажани во текот на многу години во критичната опрема за мисијата како што се телефонски преклопни системи и друга комуникациска опрема и системи,машински алати и друга индустриска опрема,и контролори на постројки во нуклеарната енергија и други постројки.GP аларм што покажува осигурувачи рутер/прекинувач,контролен панел,телевизија со течни кристалиНоминален напон:AC/250 VEP аларм што покажува осигурувачи рутер/прекинувачНоминален напон:AC/125 VMP аларм што покажува осигурувачи рутер/прекинувач,индустриски,робот железнички автомобил,контролен панелНоминален напон:AC/125 V Ако можеш’не најдете ги осигурувачите што ви се потребни,ве молиме контактирајте со нас.
Најдете онлајн детали за компанијата што продава Електронски осигурувачи. Добијте информации за добавувачите, производителите, фабриката, трговците на Електронски осигурувачи кои нудат најдобра цена во Taiwan.
Ние си имаме свој фабрика, и да го прифатат OEM цел, професионално производство персонал кој ќе се грижи за вашиот

Електронски осигурувачи

и бидете сигурни дека ќе се постигне највисок квалитет на располагање за овој производ.