Висок квалитет Електронски сензор Добавувач, производител од Taiwan.
NICOLE&JOSH MATERIALS COMPANY е професионална претпријатие, има добро образовани и добро обучени технолошки и менаџерски работи. Имаме многу строго квалитетот на системот и има напредни машина за испитување и напредни проверка опрема. Па ние сме професионални снабдувач снабдување серија на Електронски сензор.

Електронски сензор

PM-К25/PM-К25-Р/PM-К25-C3/PM-К25-ПPM-L25/PM-L25-Р/PM-L25-C3/PM-L25-ПPM-U25/PM-U25-Р/PM-U25-C3/PM-U25-ПPM-F25/PM-F25-Р/PM-F25-C3/PM-F25-ПPM-R25/PM-R25-Р/PM-R25-C3/PM-R25-П PM-К25 замени PM-К24/PM-К25-R замени PM-К24-Р/PM-К25-C3 замени PM-К24-C3/PM-К25-P замени PM-К24-ПPM-L25 замени PM-L24/PM-L25-R замени PM-L24-Р/PM-L25-C3 замени PM-L24-C3/PM-L25-P замени PM-L24-ПPM-U25 замени PM-U24/PM-U25-R замени PM-U24-Р/PM-U25-C3 замени PM-U24-C3/PM-U25-P замени PM-U24-ПPM-F25 замени PM-F24/PM-F25-R замени PM-F24-Р/PM-F25-C3 замени PM-F24-C3/PM-F25-P замени PM-F24-ПPM-R25 замени PM-R24/PM-R25-R замени PM-R24-Р/PM-R25-C3 замени PM-R24-C3/PM-R25-P замени PM-R24-ПNPN излез PM-25/PM-25-Р/PM-25-C3PNP излез PM-25-ПОпсег на сензори 6 mm 0.236 инчи(фиксна) Напојувачки напон 5 до 24 V DC&плусмн;10%Рипл П-P 10%или помалкуТри заштитни кола стандардни кај сите модели Коло за заштита од поларитет на обратно напојување Заштитно коло за обратен излез поларитет Излез кратко-коло за заштита на колото UL/В-UL,CE,Корејската ознака S е одобренаUL:ПрепознавањеКореја’и С-ознака сертификација:Излез NPN/Должина на кабел 1m 3.Само тип од 281 стапки(Со исклучок на свиткување-отпорен тип на кабел)
PM-К45/PM-К45-П/PM-К45-C3/PM-К45-П-C3PM-Т45/PM-Т45-П/PM-Т45-C3/PM-Т45-П-C3PM-L45/PM-L45-C3/PM-L45-П/PM-L45-П-C3PM-Y45/PM-Y45-C3/PM-Y45-П/PM-Y45-П-C3PM-F45/PM-F45-C3/PM-F45-П/PM-F45-П-C3PM-R45/PM-R45-C3/PM-R45-П/PM-R45-П-C3 PM-K45 замени PM-К44/PM-К45-P замени PM-К44-П/PM-К45-C3 замени PM-К44-C3/PM-К45-П-C3 замени PM-К44-П-C3PM-T45 замени PM-Т44/PM-Т45-P замени PM-Т44-П/PM-Т45-C3 замени PM-Т44-C3/PM-Т45-П-C3 замени PM-Т44-П-C3PM-L45 замени PM-L44/PM-L45-P замени PM-L44-П/PM-L45-C3 замени PM-L44-C3/PM-L45-П-C3 замени PM-L44-П-C3PM-Y45 замени PM-Y44/PM-Y45-P замени PM-Y44-П/PM-Y45-C3 замени PM-Y44-C3/PM-Y45-П-C3 замени PM-Y44-П-C3PM-F45 замени PM-F44/PM-F45-P замени PM-F44-П/PM-F45-C3 замени PM-F44-C3/PM-F45-П-C3 замени PM-F44-П-C3PM-R45 замени PM-R44/PM-R45-P замени PM-R44-П/PM-R45-C3 замени PM-R44-C3/PM-R45-П-C3 замени PM-R44-П-C3 NPN излез PM-45/PM-45-C3PNP излез PM-45-П/PM-45-П-C3Опсег на сензори 6 mm 0.236 инчи(фиксна) Напојувачки напон 5 до 24 V DC&плусмн;10%Рипл П-P 10%или помалкуИзлезна работа Вградена со 2 излези:Светлина-НА/Темно-НАТри заштитни кола стандардни кај сите модели Коло за заштита од поларитет на обратно напојување Заштитно коло за обратен излез поларитет Излез кратко-коло за заштита на колото Индустрија’е прво!Оценка IP64Обилно зрак што емитува/растојание за прием од 6 mm 0.236 инчиГорниот-ограничување и пониско-граничните позиции на зракот може визуелно да се потврдат од напред,назад,десната и левата страна на сензорската единица.Ова овозможува лесно прилагодување на положбата на сензорниот објект.UL/В-UL,CE,Корејската ознака S е одобренаUL:ПрепознавањеКореја’и С-ознака сертификација:Излез NPN/Должина на кабел 1m 3.Само тип од 281 стапки(Со исклучок на свиткување-отпорен тип на кабел)
PM-К65/PM-К65-ПPM-Т65/PM-Т65-П/PM-T65W/PM-T65W-ПPM-L65/PM-L65-ПPM-Y65/PM-Y65-ПPM-F65/PM-F65-П/PM-F65W/PM-F65W-ПPM-R65/PM-R65-П/PM-R65W/PM-R65W-П PM-K65 замени PM-К54/PM-К65-P замени PM-К54-ПPM-T65 замени PM-Т54/PM-Т65-P замени PM-Т54-П/PM-T65W замени PM-T54W/PM-T65W-P замени PM-T54W-ПPM-L65 замени PM-L54/PM-L65-P замени PM-L54-ПPM-Y65 замени PM-Y54/PM-Y65-P замени PM-Y54-ПPM-F65 замени PM-F54/PM-F65-P замени PM-F54-П/PM-F65W замени PM-F54W/PM-F65W-P замени PM-F54W-ПPM-R65 замени PM-R54/PM-R65-P замени PM-R54-П/PM-R65W замени PM-R54W/PM-R65W-P замени PM-R54W-П NPN излез PM-45/PM-45-C3PNP излез PM-45-П/PM-45-П-C3Опсег на сензори 6 mm 0.236 инчи(фиксна) Напојувачки напон 5 до 24 V DC&плусмн;10%Рипл П-P 10%или помалкуИзлезна работа Вградена со 2 излези:Светлина-НА/Темно-НАТри заштитни кола стандардни кај сите модели Коло за заштита од поларитет на обратно напојување Заштитно коло за обратен излез поларитет Излез кратко-коло за заштита на колото Обилно зрак што емитува/растојание за прием од 6 mm 0.236 инчиГорниот-ограничување и пониско-граничните позиции на зракот може визуелно да се потврдат од напред,назад,десната и левата страна на сензорската единица.Ова овозможува лесно прилагодување на положбата на сензорниот објект.UL/В-UL,CE,Корејската ознака S е одобренаКореја’и С-ознака сертификација:Излез NPN
ЕЕ-Серија SX95:ЕЕ-SPX303N/Серија SPX403NЕЕ-SX77/Серија SX87ЕЕ-SX47/Серија SX67ЕЕ-Серија SX97ЕЕ-SPX74/Серија SPX84ЕЕ-SPX-Серија W ЕЕ-SX95:Монтирајте со завртки M2 или M3,Сигурна длабочина на слотот за сензори од 6.5 ммЕЕ-SPX303N/SPX403N:Широк отвор од 13мм и супериорен,Отпорност на светлосни пречки и бучава.ЕЕ-SX77/SX87:Напон на напојување од 5 до 24 VDC,Индикаторите може да се следат од двете страниЕЕ-SX47/SX67:Оцена на куќиштето IP50,Светлина-Само ВКЛУЧЕНО или Светло-НА/Темно-ВКЛУЧЕНИ Изборни типови на излез од 5 до 24 VDC напон на напојувањеЕЕ-SX97:Лесно-до-сензори за откривање на ограничување или крајна положба на монтирање,Изграден-во колото за заштита од прегревањеЕЕ-SPX74/SPX84:Напон на напојување од 5 до 24 VDC,Оцена на куќиштето IP50ЕЕ-SPX-В:Напон на напојување од 5 до 24 VDC,Оцена на куќиштето IP50
Најдете и купете Електронски сензор по најдобра цена од производителот или добавувачот во Taiwan. Добијте детали за контакт и адреса на производителите, добавувачите, компанијата и фабриката на Електронски сензор во Taiwan.
Тие се високо ефикасни и нудиме одлична услуга во процесот на користење. Ние се осигура дека овие

Електронски сензор

се произведени од страна на нашите добавувачи користење меѓународните стандарди за квалитет да понуди одлични квалитетни производи на нашите клиенти.