Микро фотоелектричен сензор

Микро фотоелектричен сензор Производители. Купете висок квалитет Микро фотоелектричен сензор од Taiwan.
NICOLE&JOSH MATERIALS COMPANY специјализира во производство, снабдување и извозник Микро фотоелектричен сензор, Со една фабрика во Taiwan. главно произведува сите видови на оваа производи. Покрај тоа, ние може да ви обезбеди со договор производство или ви помогнат да се развие и дизајн на нови производи во зависност од вашите барања. Сега, нашите производи се продаваат добро во светот; Клиентите се многу задоволни со нашите производи.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Микро фотоелектричен сензор, треба да знаете за највисок квалитет на Микро фотоелектричен сензор производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер од фабрика во Taiwan
На

Микро фотоелектричен сензор

извезени од нас се прецизно дизајниран од страна на нашиот тим од квалификувани лица и се достапни рамнодушен големини и форми. Искрено се добредојдени сите релевантни пријатели од целиот свет треба да дојде за посета и соработка!
  • Микро фотоелектричен сензор - PANASONIC PM-25 U-shaped Micro Photoelectric Sensor
Микро фотоелектричен сензор
модел - PANASONIC PM-25 U-shaped Micro Photoelectric Sensor
PM-К25/PM-К25-Р/PM-К25-C3/PM-К25-П
PM-L25/PM-L25-Р/PM-L25-C3/PM-L25-П
PM-U25/PM-U25-Р/PM-U25-C3/PM-U25-П
PM-F25/PM-F25-Р/PM-F25-C3/PM-F25-П
PM-R25/PM-R25-Р/PM-R25-C3/PM-R25-П

PM-К25 замени PM-К24/PM-К25-R замени PM-К24-Р/PM-К25-C3 замени PM-К24-C3/PM-К25-P замени PM-К24-П
PM-L25 замени PM-L24/PM-L25-R замени PM-L24-Р/PM-L25-C3 замени PM-L24-C3/PM-L25-P замени PM-L24-П
PM-U25 замени PM-U24/PM-U25-R замени PM-U24-Р/PM-U25-C3 замени PM-U24-C3/PM-U25-P замени PM-U24-П
PM-F25 замени PM-F24/PM-F25-R замени PM-F24-Р/PM-F25-C3 замени PM-F24-C3/PM-F25-P замени PM-F24-П
PM-R25 замени PM-R24/PM-R25-R замени PM-R24-Р/PM-R25-C3 замени PM-R24-C3/PM-R25-P замени PM-R24-П
NPN излез PM-25/PM-25-Р/PM-25-C3
PNP излез PM-25-П
Опсег на сензори 6 mm 0.236 инчи(фиксна)
Напојувачки напон 5 до 24 V DC&плусмн;10%Рипл П-P 10%или помалку
Три заштитни кола стандардни кај сите модели
  1. Коло за заштита од поларитет на обратно напојување
  2. Заштитно коло за обратен излез поларитет
  3. Излез кратко-коло за заштита на колото
UL/В-UL,CE,Корејската ознака S е одобрена
UL:Препознавање
Кореја’и С-ознака сертификација:Излез NPN/Должина на кабел 1m 3.Само тип од 281 стапки(Со исклучок на свиткување-отпорен тип на кабел)
Enquiry Now
производи Листа
PM-К45/PM-К45-П/PM-К45-C3/PM-К45-П-C3PM-Т45/PM-Т45-П/PM-Т45-C3/PM-Т45-П-C3PM-L45/PM-L45-C3/PM-L45-П/PM-L45-П-C3PM-Y45/PM-Y45-C3/PM-Y45-П/PM-Y45-П-C3PM-F45/PM-F45-C3/PM-F45-П/PM-F45-П-C3PM-R45/PM-R45-C3/PM-R45-П/PM-R45-П-C3 PM-K45 замени PM-К44/PM-К45-P замени PM-К44-П/PM-К45-C3 замени PM-К44-C3/PM-К45-П-C3 замени PM-К44-П-C3PM-T45 замени PM-Т44/PM-Т45-P замени PM-Т44-П/PM-Т45-C3 замени PM-Т44-C3/PM-Т45-П-C3 замени PM-Т44-П-C3PM-L45 замени PM-L44/PM-L45-P замени PM-L44-П/PM-L45-C3 замени PM-L44-C3/PM-L45-П-C3 замени PM-L44-П-C3PM-Y45 замени PM-Y44/PM-Y45-P замени PM-Y44-П/PM-Y45-C3 замени PM-Y44-C3/PM-Y45-П-C3 замени PM-Y44-П-C3PM-F45 замени PM-F44/PM-F45-P замени PM-F44-П/PM-F45-C3 замени PM-F44-C3/PM-F45-П-C3 замени PM-F44-П-C3PM-R45 замени PM-R44/PM-R45-P замени PM-R44-П/PM-R45-C3 замени PM-R44-C3/PM-R45-П-C3 замени PM-R44-П-C3 NPN излез PM-45/PM-45-C3PNP излез PM-45-П/PM-45-П-C3Опсег на сензори 6 mm 0.236 инчи(фиксна) Напојувачки напон 5 до 24 V DC&плусмн;10%Рипл П-P 10%или помалкуИзлезна работа Вградена со 2 излези:Светлина-НА/Темно-НАТри заштитни кола стандардни кај сите модели Коло за заштита од поларитет на обратно напојување Заштитно коло за обратен излез поларитет Излез кратко-коло за заштита на колото Индустрија’е прво!Оценка IP64Обилно зрак што емитува/растојание за прием од 6 mm 0.236 инчиГорниот-ограничување и пониско-граничните позиции на зракот може визуелно да се потврдат од напред,назад,десната и левата страна на сензорската единица.Ова овозможува лесно прилагодување на положбата на сензорниот објект.UL/В-UL,CE,Корејската ознака S е одобренаUL:ПрепознавањеКореја’и С-ознака сертификација:Излез NPN/Должина на кабел 1m 3.Само тип од 281 стапки(Со исклучок на свиткување-отпорен тип на кабел)
PM-К65/PM-К65-ПPM-Т65/PM-Т65-П/PM-T65W/PM-T65W-ПPM-L65/PM-L65-ПPM-Y65/PM-Y65-ПPM-F65/PM-F65-П/PM-F65W/PM-F65W-ПPM-R65/PM-R65-П/PM-R65W/PM-R65W-П PM-K65 замени PM-К54/PM-К65-P замени PM-К54-ПPM-T65 замени PM-Т54/PM-Т65-P замени PM-Т54-П/PM-T65W замени PM-T54W/PM-T65W-P замени PM-T54W-ПPM-L65 замени PM-L54/PM-L65-P замени PM-L54-ПPM-Y65 замени PM-Y54/PM-Y65-P замени PM-Y54-ПPM-F65 замени PM-F54/PM-F65-P замени PM-F54-П/PM-F65W замени PM-F54W/PM-F65W-P замени PM-F54W-ПPM-R65 замени PM-R54/PM-R65-P замени PM-R54-П/PM-R65W замени PM-R54W/PM-R65W-P замени PM-R54W-П NPN излез PM-45/PM-45-C3PNP излез PM-45-П/PM-45-П-C3Опсег на сензори 6 mm 0.236 инчи(фиксна) Напојувачки напон 5 до 24 V DC&плусмн;10%Рипл П-P 10%или помалкуИзлезна работа Вградена со 2 излези:Светлина-НА/Темно-НАТри заштитни кола стандардни кај сите модели Коло за заштита од поларитет на обратно напојување Заштитно коло за обратен излез поларитет Излез кратко-коло за заштита на колото Обилно зрак што емитува/растојание за прием од 6 mm 0.236 инчиГорниот-ограничување и пониско-граничните позиции на зракот може визуелно да се потврдат од напред,назад,десната и левата страна на сензорската единица.Ова овозможува лесно прилагодување на положбата на сензорниот објект.UL/В-UL,CE,Корејската ознака S е одобренаКореја’и С-ознака сертификација:Излез NPN
ЕЕ-Серија SX95:ЕЕ-SPX303N/Серија SPX403NЕЕ-SX77/Серија SX87ЕЕ-SX47/Серија SX67ЕЕ-Серија SX97ЕЕ-SPX74/Серија SPX84ЕЕ-SPX-Серија W ЕЕ-SX95:Монтирајте со завртки M2 или M3,Сигурна длабочина на слотот за сензори од 6.5 ммЕЕ-SPX303N/SPX403N:Широк отвор од 13мм и супериорен,Отпорност на светлосни пречки и бучава.ЕЕ-SX77/SX87:Напон на напојување од 5 до 24 VDC,Индикаторите може да се следат од двете страниЕЕ-SX47/SX67:Оцена на куќиштето IP50,Светлина-Само ВКЛУЧЕНО или Светло-НА/Темно-ВКЛУЧЕНИ Изборни типови на излез од 5 до 24 VDC напон на напојувањеЕЕ-SX97:Лесно-до-сензори за откривање на ограничување или крајна положба на монтирање,Изграден-во колото за заштита од прегревањеЕЕ-SPX74/SPX84:Напон на напојување од 5 до 24 VDC,Оцена на куќиштето IP50ЕЕ-SPX-В:Напон на напојување од 5 до 24 VDC,Оцена на куќиштето IP50