Панасоник фотоелектричен сензор

Висок квалитет и најдобра цена Панасоник фотоелектричен сензор во Taiwan.
NICOLE&JOSH MATERIALS COMPANY е водечки производител, на снабдувачот и извозник на Панасоник фотоелектричен сензор in Taiwan кој е Инженерните од најдобар квалитет на суровините и се признаваат за нивните цврсти и издржливи изградба услуга живот. Овие производи се особено познати по повеќе функционална живот, издржливост и безбедно користење. Покрај тоа, ние исто така нудиме овие производи во различни форми, дезени и големини. Нашите клиенти може да се искористат од нас овие производи со висок квалитет по пристапни цени.
Најдете и купете Панасоник фотоелектричен сензор по најдобра цена од производителот или добавувачот во Taiwan. Добијте детали за контакт и адреса на производителите, добавувачите, компанијата и фабриката на Панасоник фотоелектричен сензор во Taiwan
Главно ние професионално производство со врвен квалитет

Панасоник фотоелектричен сензор

, Дека посветени да обезбедат најдобрите производи и служи за да ви по најповолна цена. Имаме испорачува нашите производи на многу клиенти со добра репутација за неколку години. Па ние сигурно може да се каже дека квалитетот и цената на нашите производи ќе ви помогнат и вашите клиенти задоволи.
  • Панасоник фотоелектричен сензор - PANASONIC PM-45 U-shaped Micro Photoelectric Sensor
Панасоник фотоелектричен сензор
модел - PANASONIC PM-45 U-shaped Micro Photoelectric Sensor
PM-К45/PM-К45-П/PM-К45-C3/PM-К45-П-C3
PM-Т45/PM-Т45-П/PM-Т45-C3/PM-Т45-П-C3
PM-L45/PM-L45-C3/PM-L45-П/PM-L45-П-C3
PM-Y45/PM-Y45-C3/PM-Y45-П/PM-Y45-П-C3
PM-F45/PM-F45-C3/PM-F45-П/PM-F45-П-C3
PM-R45/PM-R45-C3/PM-R45-П/PM-R45-П-C3

PM-K45 замени PM-К44/PM-К45-P замени PM-К44-П/PM-К45-C3 замени PM-К44-C3/PM-К45-П-C3 замени PM-К44-П-C3
PM-T45 замени PM-Т44/PM-Т45-P замени PM-Т44-П/PM-Т45-C3 замени PM-Т44-C3/PM-Т45-П-C3 замени PM-Т44-П-C3
PM-L45 замени PM-L44/PM-L45-P замени PM-L44-П/PM-L45-C3 замени PM-L44-C3/PM-L45-П-C3 замени PM-L44-П-C3
PM-Y45 замени PM-Y44/PM-Y45-P замени PM-Y44-П/PM-Y45-C3 замени PM-Y44-C3/PM-Y45-П-C3 замени PM-Y44-П-C3
PM-F45 замени PM-F44/PM-F45-P замени PM-F44-П/PM-F45-C3 замени PM-F44-C3/PM-F45-П-C3 замени PM-F44-П-C3
PM-R45 замени PM-R44/PM-R45-P замени PM-R44-П/PM-R45-C3 замени PM-R44-C3/PM-R45-П-C3 замени PM-R44-П-C3

NPN излез PM-45/PM-45-C3
PNP излез PM-45-П/PM-45-П-C3
Опсег на сензори 6 mm 0.236 инчи(фиксна)
Напојувачки напон 5 до 24 V DC&плусмн;10%Рипл П-P 10%или помалку
Излезна работа Вградена со 2 излези:Светлина-НА/Темно-НА
Три заштитни кола стандардни кај сите модели
  1. Коло за заштита од поларитет на обратно напојување
  2. Заштитно коло за обратен излез поларитет
  3. Излез кратко-коло за заштита на колото
Индустрија’е прво!Оценка IP64
Обилно зрак што емитува/растојание за прием од 6 mm 0.236 инчи
Горниот-ограничување и пониско-граничните позиции на зракот може визуелно да се потврдат од напред,назад,десната и левата страна на сензорската единица.Ова овозможува лесно прилагодување на положбата на сензорниот објект.
UL/В-UL,CE,Корејската ознака S е одобрена
UL:Препознавање
Кореја’и С-ознака сертификација:Излез NPN/Должина на кабел 1m 3.Само тип од 281 стапки(Со исклучок на свиткување-отпорен тип на кабел)
Enquiry Now
производи Листа
PM-К25/PM-К25-Р/PM-К25-C3/PM-К25-ПPM-L25/PM-L25-Р/PM-L25-C3/PM-L25-ПPM-U25/PM-U25-Р/PM-U25-C3/PM-U25-ПPM-F25/PM-F25-Р/PM-F25-C3/PM-F25-ПPM-R25/PM-R25-Р/PM-R25-C3/PM-R25-П PM-К25 замени PM-К24/PM-К25-R замени PM-К24-Р/PM-К25-C3 замени PM-К24-C3/PM-К25-P замени PM-К24-ПPM-L25 замени PM-L24/PM-L25-R замени PM-L24-Р/PM-L25-C3 замени PM-L24-C3/PM-L25-P замени PM-L24-ПPM-U25 замени PM-U24/PM-U25-R замени PM-U24-Р/PM-U25-C3 замени PM-U24-C3/PM-U25-P замени PM-U24-ПPM-F25 замени PM-F24/PM-F25-R замени PM-F24-Р/PM-F25-C3 замени PM-F24-C3/PM-F25-P замени PM-F24-ПPM-R25 замени PM-R24/PM-R25-R замени PM-R24-Р/PM-R25-C3 замени PM-R24-C3/PM-R25-P замени PM-R24-ПNPN излез PM-25/PM-25-Р/PM-25-C3PNP излез PM-25-ПОпсег на сензори 6 mm 0.236 инчи(фиксна) Напојувачки напон 5 до 24 V DC&плусмн;10%Рипл П-P 10%или помалкуТри заштитни кола стандардни кај сите модели Коло за заштита од поларитет на обратно напојување Заштитно коло за обратен излез поларитет Излез кратко-коло за заштита на колото UL/В-UL,CE,Корејската ознака S е одобренаUL:ПрепознавањеКореја’и С-ознака сертификација:Излез NPN/Должина на кабел 1m 3.Само тип од 281 стапки(Со исклучок на свиткување-отпорен тип на кабел)
PM-К65/PM-К65-ПPM-Т65/PM-Т65-П/PM-T65W/PM-T65W-ПPM-L65/PM-L65-ПPM-Y65/PM-Y65-ПPM-F65/PM-F65-П/PM-F65W/PM-F65W-ПPM-R65/PM-R65-П/PM-R65W/PM-R65W-П PM-K65 замени PM-К54/PM-К65-P замени PM-К54-ПPM-T65 замени PM-Т54/PM-Т65-P замени PM-Т54-П/PM-T65W замени PM-T54W/PM-T65W-P замени PM-T54W-ПPM-L65 замени PM-L54/PM-L65-P замени PM-L54-ПPM-Y65 замени PM-Y54/PM-Y65-P замени PM-Y54-ПPM-F65 замени PM-F54/PM-F65-P замени PM-F54-П/PM-F65W замени PM-F54W/PM-F65W-P замени PM-F54W-ПPM-R65 замени PM-R54/PM-R65-P замени PM-R54-П/PM-R65W замени PM-R54W/PM-R65W-P замени PM-R54W-П NPN излез PM-45/PM-45-C3PNP излез PM-45-П/PM-45-П-C3Опсег на сензори 6 mm 0.236 инчи(фиксна) Напојувачки напон 5 до 24 V DC&плусмн;10%Рипл П-P 10%или помалкуИзлезна работа Вградена со 2 излези:Светлина-НА/Темно-НАТри заштитни кола стандардни кај сите модели Коло за заштита од поларитет на обратно напојување Заштитно коло за обратен излез поларитет Излез кратко-коло за заштита на колото Обилно зрак што емитува/растојание за прием од 6 mm 0.236 инчиГорниот-ограничување и пониско-граничните позиции на зракот може визуелно да се потврдат од напред,назад,десната и левата страна на сензорската единица.Ова овозможува лесно прилагодување на положбата на сензорниот објект.UL/В-UL,CE,Корејската ознака S е одобренаКореја’и С-ознака сертификација:Излез NPN
ЕЕ-Серија SX95:ЕЕ-SPX303N/Серија SPX403NЕЕ-SX77/Серија SX87ЕЕ-SX47/Серија SX67ЕЕ-Серија SX97ЕЕ-SPX74/Серија SPX84ЕЕ-SPX-Серија W ЕЕ-SX95:Монтирајте со завртки M2 или M3,Сигурна длабочина на слотот за сензори од 6.5 ммЕЕ-SPX303N/SPX403N:Широк отвор од 13мм и супериорен,Отпорност на светлосни пречки и бучава.ЕЕ-SX77/SX87:Напон на напојување од 5 до 24 VDC,Индикаторите може да се следат од двете страниЕЕ-SX47/SX67:Оцена на куќиштето IP50,Светлина-Само ВКЛУЧЕНО или Светло-НА/Темно-ВКЛУЧЕНИ Изборни типови на излез од 5 до 24 VDC напон на напојувањеЕЕ-SX97:Лесно-до-сензори за откривање на ограничување или крајна положба на монтирање,Изграден-во колото за заштита од прегревањеЕЕ-SPX74/SPX84:Напон на напојување од 5 до 24 VDC,Оцена на куќиштето IP50ЕЕ-SPX-В:Напон на напојување од 5 до 24 VDC,Оцена на куќиштето IP50