Омрон фотоелектрични сензори

Омрон фотоелектрични сензори Производители, добавувачи во Taiwan.
Ние сме технички Омрон фотоелектрични сензори производителот, снабдувачот, извозникот и фабрика во Taiwan. Ние, исто така, служи како давател на услуги и функција како бизнис партнер за набавка на производи од производителот на углед погоден во купувачи. Ние сме едно место за сите видови на производи. Ние го направи широк спектар на услуги за клиенти, изведувачи задоволување на нивните потреби. Нашиот ангажман минимизира купувачи бизнис ризик кога купуваат преку нас како што ние ги редовна контрола над квалитетот во текот на процесот на производство и да се обезбеди координација со vender за навремена испорака.
Специјализиран производител, снабдувач и компанија на Омрон фотоелектрични сензори по најдобра цена од Taiwan. Посетете ја нашата веб-локација за да прелистувате повеќе информации за Омрон фотоелектрични сензори
Нашата компанија е специјализирана за снабдување на најдобрите производи Омрон фотоелектрични сензори. Тајната на успехот на меѓународната арена. Сите наши колеги прават деловни активности со клиенти. Ние не им ветуваме лесно на клиентите. Откако ќе ветиме, мора да исчезнеме сите, без оглед на трошоците. Клиент сме ние. Затоа, ние им даваме приоритет на потребите на нашите клиенти и се стремиме да воспоставиме далекусежни партнерства со клиенти и да станеме долгорочен важен партнер на кој клиентите му веруваат и се потпираат за успех. Ве уверуваме дека нашата компанија е способна да ги обезбеди најдобрите производи и услуги по продажбата.
  • Омрон фотоелектрични сензори - Omron Photoelectric Sensors
Омрон фотоелектрични сензори
модел - Omron Photoelectric Sensors
ЕЕ-Серија SX95:
ЕЕ-SPX303N/Серија SPX403N
ЕЕ-SX77/Серија SX87
ЕЕ-SX47/Серија SX67
ЕЕ-Серија SX97
ЕЕ-SPX74/Серија SPX84
ЕЕ-SPX-Серија W

ЕЕ-SX95:Монтирајте со завртки M2 или M3,Сигурна длабочина на слотот за сензори од 6.5 мм
ЕЕ-SPX303N/SPX403N:Широк отвор од 13мм и супериорен,Отпорност на светлосни пречки и бучава.
ЕЕ-SX77/SX87:Напон на напојување од 5 до 24 VDC,Индикаторите може да се следат од двете страни
ЕЕ-SX47/SX67:Оцена на куќиштето IP50,Светлина-Само ВКЛУЧЕНО или Светло-НА/Темно-ВКЛУЧЕНИ Изборни типови на излез од 5 до 24 VDC напон на напојување
ЕЕ-SX97:Лесно-до-сензори за откривање на ограничување или крајна положба на монтирање,Изграден-во колото за заштита од прегревање
ЕЕ-SPX74/SPX84:Напон на напојување од 5 до 24 VDC,Оцена на куќиштето IP50
ЕЕ-SPX-В:Напон на напојување од 5 до 24 VDC,Оцена на куќиштето IP50
Enquiry Now
производи Листа
PM-К25/PM-К25-Р/PM-К25-C3/PM-К25-ПPM-L25/PM-L25-Р/PM-L25-C3/PM-L25-ПPM-U25/PM-U25-Р/PM-U25-C3/PM-U25-ПPM-F25/PM-F25-Р/PM-F25-C3/PM-F25-ПPM-R25/PM-R25-Р/PM-R25-C3/PM-R25-П PM-К25 замени PM-К24/PM-К25-R замени PM-К24-Р/PM-К25-C3 замени PM-К24-C3/PM-К25-P замени PM-К24-ПPM-L25 замени PM-L24/PM-L25-R замени PM-L24-Р/PM-L25-C3 замени PM-L24-C3/PM-L25-P замени PM-L24-ПPM-U25 замени PM-U24/PM-U25-R замени PM-U24-Р/PM-U25-C3 замени PM-U24-C3/PM-U25-P замени PM-U24-ПPM-F25 замени PM-F24/PM-F25-R замени PM-F24-Р/PM-F25-C3 замени PM-F24-C3/PM-F25-P замени PM-F24-ПPM-R25 замени PM-R24/PM-R25-R замени PM-R24-Р/PM-R25-C3 замени PM-R24-C3/PM-R25-P замени PM-R24-ПNPN излез PM-25/PM-25-Р/PM-25-C3PNP излез PM-25-ПОпсег на сензори 6 mm 0.236 инчи(фиксна) Напојувачки напон 5 до 24 V DC&плусмн;10%Рипл П-P 10%или помалкуТри заштитни кола стандардни кај сите модели Коло за заштита од поларитет на обратно напојување Заштитно коло за обратен излез поларитет Излез кратко-коло за заштита на колото UL/В-UL,CE,Корејската ознака S е одобренаUL:ПрепознавањеКореја’и С-ознака сертификација:Излез NPN/Должина на кабел 1m 3.Само тип од 281 стапки(Со исклучок на свиткување-отпорен тип на кабел)
PM-К45/PM-К45-П/PM-К45-C3/PM-К45-П-C3PM-Т45/PM-Т45-П/PM-Т45-C3/PM-Т45-П-C3PM-L45/PM-L45-C3/PM-L45-П/PM-L45-П-C3PM-Y45/PM-Y45-C3/PM-Y45-П/PM-Y45-П-C3PM-F45/PM-F45-C3/PM-F45-П/PM-F45-П-C3PM-R45/PM-R45-C3/PM-R45-П/PM-R45-П-C3 PM-K45 замени PM-К44/PM-К45-P замени PM-К44-П/PM-К45-C3 замени PM-К44-C3/PM-К45-П-C3 замени PM-К44-П-C3PM-T45 замени PM-Т44/PM-Т45-P замени PM-Т44-П/PM-Т45-C3 замени PM-Т44-C3/PM-Т45-П-C3 замени PM-Т44-П-C3PM-L45 замени PM-L44/PM-L45-P замени PM-L44-П/PM-L45-C3 замени PM-L44-C3/PM-L45-П-C3 замени PM-L44-П-C3PM-Y45 замени PM-Y44/PM-Y45-P замени PM-Y44-П/PM-Y45-C3 замени PM-Y44-C3/PM-Y45-П-C3 замени PM-Y44-П-C3PM-F45 замени PM-F44/PM-F45-P замени PM-F44-П/PM-F45-C3 замени PM-F44-C3/PM-F45-П-C3 замени PM-F44-П-C3PM-R45 замени PM-R44/PM-R45-P замени PM-R44-П/PM-R45-C3 замени PM-R44-C3/PM-R45-П-C3 замени PM-R44-П-C3 NPN излез PM-45/PM-45-C3PNP излез PM-45-П/PM-45-П-C3Опсег на сензори 6 mm 0.236 инчи(фиксна) Напојувачки напон 5 до 24 V DC&плусмн;10%Рипл П-P 10%или помалкуИзлезна работа Вградена со 2 излези:Светлина-НА/Темно-НАТри заштитни кола стандардни кај сите модели Коло за заштита од поларитет на обратно напојување Заштитно коло за обратен излез поларитет Излез кратко-коло за заштита на колото Индустрија’е прво!Оценка IP64Обилно зрак што емитува/растојание за прием од 6 mm 0.236 инчиГорниот-ограничување и пониско-граничните позиции на зракот може визуелно да се потврдат од напред,назад,десната и левата страна на сензорската единица.Ова овозможува лесно прилагодување на положбата на сензорниот објект.UL/В-UL,CE,Корејската ознака S е одобренаUL:ПрепознавањеКореја’и С-ознака сертификација:Излез NPN/Должина на кабел 1m 3.Само тип од 281 стапки(Со исклучок на свиткување-отпорен тип на кабел)
PM-К65/PM-К65-ПPM-Т65/PM-Т65-П/PM-T65W/PM-T65W-ПPM-L65/PM-L65-ПPM-Y65/PM-Y65-ПPM-F65/PM-F65-П/PM-F65W/PM-F65W-ПPM-R65/PM-R65-П/PM-R65W/PM-R65W-П PM-K65 замени PM-К54/PM-К65-P замени PM-К54-ПPM-T65 замени PM-Т54/PM-Т65-P замени PM-Т54-П/PM-T65W замени PM-T54W/PM-T65W-P замени PM-T54W-ПPM-L65 замени PM-L54/PM-L65-P замени PM-L54-ПPM-Y65 замени PM-Y54/PM-Y65-P замени PM-Y54-ПPM-F65 замени PM-F54/PM-F65-P замени PM-F54-П/PM-F65W замени PM-F54W/PM-F65W-P замени PM-F54W-ПPM-R65 замени PM-R54/PM-R65-P замени PM-R54-П/PM-R65W замени PM-R54W/PM-R65W-P замени PM-R54W-П NPN излез PM-45/PM-45-C3PNP излез PM-45-П/PM-45-П-C3Опсег на сензори 6 mm 0.236 инчи(фиксна) Напојувачки напон 5 до 24 V DC&плусмн;10%Рипл П-P 10%или помалкуИзлезна работа Вградена со 2 излези:Светлина-НА/Темно-НАТри заштитни кола стандардни кај сите модели Коло за заштита од поларитет на обратно напојување Заштитно коло за обратен излез поларитет Излез кратко-коло за заштита на колото Обилно зрак што емитува/растојание за прием од 6 mm 0.236 инчиГорниот-ограничување и пониско-граничните позиции на зракот може визуелно да се потврдат од напред,назад,десната и левата страна на сензорската единица.Ова овозможува лесно прилагодување на положбата на сензорниот објект.UL/В-UL,CE,Корејската ознака S е одобренаКореја’и С-ознака сертификација:Излез NPN