Метален прекинувач со копче

Метален прекинувач со копче | NICOLE&JOSH MATERIALS COMPANY.
NICOLE&JOSH MATERIALS COMPANY е специјализирана во Метален прекинувач со копче производителот, набавувачот. Одличен квалитет, најдобра услуга, професија и искреноста се позитивните повратните заработени од нашите клиенти. Тие ни помагаат да се вклопуваат на позитивни слики на пазарот за сите наши производи, и тие имаат нашите ветувања на сите наши клиенти низ целиот свет. Ние ќе бидеме во звук позиција да обезбеди клиенти со највисок перформанси и ни овозможи да ги споделат плодовите на успехот со вас. Ние го поздравуваме Вашите сугестии и идеи за тоа како можеме да ја направиме нашата компанија подобра снабдувач и подобрена партнер за вашиот бизнис. 100% проверка на квалитет ќе се врши за да бидете сигурни дека стоката е со висок стандард за квалитет, кога доставени до клиентите крај.
Специјализиран производител, снабдувач и компанија на Метален прекинувач со копче по најдобра цена од Taiwan. Посетете ја нашата веб-локација за да прелистувате повеќе информации за Метален прекинувач со копче
Ние сме посветени да ви понуди одличен

Метален прекинувач со копче

во комбинација со високо квалитетна услуга и конкурентна цена. Исто така и ние може да произведе според вашите одредени стилови. Искрено добредојде вашите добри фирми прават добра соработка со нас!
  • Метален прекинувач со копче - Metal push button switch
Метален прекинувач со копче
модел - Metal push button switch
Ø12/Ø16/Ø19/Ø22/Ø25/Ø30/Ø40

Форма на копче:рамна глава,лак површина,висока глава со светлина,прстен со светлина,рамна глава со светлина,прекинувач со копче,копче прекинувач со светло,прекинувач за избор на клучеви.
Режим на работа:себе-ресетирање,себе-заклучување.
Себе-закрепнување:Притиснете надолу за да го вклучите напојувањето,и исклучете го напојувањето веднаш по пуштањето
Себе-заклучување:притиснете надолу за да го вклучите напојувањето,потоа притиснете втор пат за да го исклучите напојувањето
Начин на монтирање на контакт:Тип на лемење,Тип на завртка
Осветлен тип:без светлина,со светлина
Боја на индикаторот:црвено,зелена,жолта,бело,сина боја
Номинален напон:6.3VDC,24 VDC,12 VDC,220 VAC
Водоотпорен и отпорен на прашина:IP67
Преку САД UL,ЕУ CE сертификат
  • Ако можеш’t најдете го металниот прекинувач за притискање што ви треба,ве молиме контактирајте со нас.
Enquiry Now
производи Листа
DSHP02TSGER/DSHP03TSGER/DSHP04TSGER/DSHP05TSGET/DSHP06TSGET/DSHP08TSGET/DSHP10TSGER/DSHP03TJGER/DSHP04TJGET/DSHP05TJGER/DSHP06TJGER/DSHP08TJGET/DSHP10TJGER DIP прекинувач(исто така наречен DIP прекинувач,вклучи прекинувач,прекинувач за оверклокување,прекинувач за адреса,прекинувач,дигитален прекинувач,DIP прекинувач)е прекинувач за адреса што се користи за контрола на работата,користејќи го 0/1 бинарен принцип на кодирање.Во лаик’s услови,тоа е минијатурен прекинувач што може да се вклучи рачно,па има и многу наречени DIP прекинувачи.Секогаш во согласност со EU RoHS/Стандард ELV.1.27mm иглички проред боја има црна,црвено,и сините разлики.Тип:SMD.Карактеристики:Отпорен на високи температури,ПОЗЛАТЕНО,Издржлив. Ако можеш’да го пронајдете DIP прекинувачот што ви треба,ве молиме контактирајте со нас.
DSIC01LHGET/DSIC02LHGET/DSIC03LHGET/DSIC04LHGET/DSIC05LHGET/DSIC06LHGET/DSIC07LHGET/DSIC09LHGET/DSIC10LHGET/DSIC12LHGET/DSIC01LSGET/DSIC02LSGET/DSIC03LSGET/DSIC04LSGET/DSIC05LSGET/DSIC06LSGET/DSIC07LSGET/DSIC08LSGET/DSIC09LSGET/DSIC010LSGET/DSIC12LSGET Постојат многу модели на DIP прекинувачи,кои се делат на директно вметнување(НАТОПИ)и тип на лепенка(SMD)според положбата на пинот,и рамен бројчаник и страничен бројчаник според начинот на бирање.Според проредот на пиновите,има 2.54 мм и 1.Растојание на пиновите од 27 мм,и според бојата,има црни,црвено,и сините разлики.Според државата,постојат два-држава и три-државни поени.Според бројот на цифри,тоа е обично 11 цифри како 1-10 цифри,12 цифри,итн.Секогаш во согласност со EU RoHS/Стандард ELV.Карактеристики на производот:2.Терен од 54 мм(0.1 инчен терен);во-линија(НАТОПИ)/SMD(SMT)DIP прекинувач;стандардно злато-обложени контакти;Категорија на производи:1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,12 цифриDS е кратенка за Dip SwitchИЦ значи рамно бирање 2.Терен од 54 ммL значи туркање и извртување високо туркање(друг:S е за рамно туркање, а T е за рамен лепак за туркање)H за H-обликувани иглички(А и Х-обликувани иглички за приклучок-ин;С-обликувани,Ј-обликуван и З-обликуван за SMD)GE се залага за позлатеноT значи дека методот на пакување е IC цевка(буквата R значи ролна) Ако можеш’да го пронајдете DIP прекинувачот што ви треба,ве молиме контактирајте со нас.
8mm/10mm/12mm/16mm/22mm Изглед:круг,квадрат,правоаголна.Категорија на акција:себе-ресетирање,себе-заклучување.Осветлен тип:без светлина,со светлина.Боја на индикаторот:црвено,зелена,жолта,бело,сина боја.Номинален напон:6.3VDC,24 VDC,12 VDC,220 VAC.Контакт:еден пол,двоен пол,троен пол. Карактеристики на производот: Тип на контакт:Позлатен контакт со сребро Максимален напон:250V AC/DC Минимално оптоварување:5V AC/DC 1Ma Термичка струја 2А Работна температура:-25ºВ до+55ºВ Електричен живот:100,000 пати Механички живот:1 милион пати Добар допир,долг работен век,висока чувствителност Ако можеш’да го пронајдете DIP прекинувачот што ви треба,ве молиме контактирајте со нас.