FWH Осигурувачи

FWH Осигурувачи | NICOLE&JOSH MATERIALS COMPANY.
Почитувани! Нашата компанија нуди висок квалитет FWH Осигурувачи. Ние ќе продолжиме да иновираат на нашата технологија, менаџмент, услуги и бизнис да ги исполнат идните предизвици и да се исполнат нашите одговорности.
Купете го најдоброто FWH Осигурувачи, треба да знаете за највисок квалитет на FWH Осигурувачи производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер од фабрика во Taiwan
Ние ќе ви обезбедиме најдобар квалитет

FWH Осигурувачи

и убаво услуги за сите клиенти, ние искрено се надеваме дека можеме да прават бизнис со клиенти во светот!
  • FWH Осигурувачи - Bussmann FWH Fuses
FWH Осигурувачи
модел - Bussmann FWH Fuses
FWH-35А/FWH-50 А/FWH-70 А/FWH-80 А/FWH-90 А
FWH-35Б/FWH-40Б/FWH-45Б/FWH-50 Б/FWH-60 Б/FWH-70Б/FWH-80Б/FWH-90B FWH-100 Б/FWH-125Б/FWH-150 Б/FWH-175Б/FWH-200 Б/FWH-225А/FWH-250A FWH-275А/FWH-300 А/FWH-325А/FWH-350 А/FWH-400 А/FWH-450 А/FWH-500 А/FWH-600 А/FWH-700 А/FWH-800 А/FWH-1000 А/FWH-1200 А/FWH1400A/FWH1600A
FWP-35Б/FWP-40Б/FWP-50 Б/FWP-60 Б/FWP-70Б/FWP-80Б/FWP-90Б/FWP-100 Б/FWP-125А/FWP-150 А/FWP-175А/FWP-200 А/FWP-225А/FWP-250 А/FWP-300 А/FWP-350 А/FWP-400 А/FWP-450 А/FWP-500 А/FWP-600 А/FWP-700 А/FWP-800 А/FWP-900 А/FWP-1000 А/FWP-1200 А

Bussmann нуди најширок избор на дополнителни и мали осигурувачи,вклучувајќи го и времето-одложено и брзо-актерски дизајни,за напони до 600Vac и 600Vdc.
Осигурувачите со голема брзина обезбедуваат супериорна заштита или изолација за компоненти како што се диодите,силикон контролирани исправувачи(SCRs),Портата искината-Исклучени тиристори(GTOs)и IGBT и во лесни и тешки апликации за влечење со DC високи до 4000Vdc и 10,000 А.Се користи и за заштита на DC врска/конвертори на моќност.Оптимизираните димензии и материјали овозможуваат одлична термичка дисипација за опкружување на велосипед со висока струја,или тешки апликации.
Итон’Бусман®сериските компактни осигурувачи со голема брзина имаат големини на куќиште за заштеда на простор за заштита на полупроводнички уреди до 500 Vac/dc во рејтинзи од 50 до 400 ампери.
  • Ако можеш’не најдете ги осигурувачите што ви се потребни,ве молиме контактирајте со нас.
Enquiry Now
производи Листа
FNQ-1-2-3-4-5-6-7-8-10-12-15-20-25-30,500 VFNQ-1/10-2/10-3/10-4/10-1/2-6/10-8/10-1/8-15/100-3/16 Bussmann нуди најширок избор на дополнителни и мали осигурувачи,вклучувајќи го и времето-одложено и брзо-актерски дизајни,за напони до 600Vac и 600Vdc.FNQ 13&фрасл;32”x 1-1&фрасл;2”500Vac време-одложување на дополнителните осигурувачиКомпактен нисконапонски џеб и дополнителни осигурувачи Карактеристики Кодирана во боја за максимален напон од 500Vac Конструкција на цевки од влакна Никел-обложени месинг завршни капачиња Типични апликации Трансформатори за контрола на моторот Коло со внатре-напливи струи.Симбол на каталог/код за боја код за боја:FNQ-Портокалова(500Vac максимален напон) Ако можеш’не најдете ги осигурувачите што ви се потребни,ве молиме контактирајте со нас.
КТК-1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-12-15-20-25-30,500 VКТК-1/10-2/10-3/10-4/10-1/2-6/10-3/4 Bussmann нуди најширок избор на дополнителни и мали осигурувачи,вклучувајќи го и времето-одложено и брзо-актерски дизајни,за напони до 600Vac и 600Vdc.Компактен нисконапонски џемпер и дополнителни осигурувачи.КТК 13&фрасл;32˝x 1-1&фрасл;2˝600Vac брзо-дејствуваат дополнителни осигурувачи. КарактеристикиБоја кодирана црна за рејтинг на напон од 600Vac Брзо-делува за отпорни оптоварувања Конструкција на меламинска цевка Никел-обложени завршни капачиња Типични апликации Контролни кола Заштита на колото за осветлување Мерачни кола Ако можеш’не најдете ги осигурувачите што ви се потребни,ве молиме контактирајте со нас.
DM03/DM05/DM10/DM16/DM20/DM32LM03/LM05/LM10/LM13/LM16/LM20/LM32/LM40/LM50HM03/HM05/HM10/HM16/HM20/HM32/HM50ДМ,LM,HM Fuseholders Микро осигурувачите од радијален тип се оние од не-тип за повеќекратна употреба, монтиран на ПХБ-и на проодот-тип на дупка,со нивните спроводни делови заштитени кога осигурувачите се монтираат на ПХБ,олеснување на дизајнот на електрична изолација и висок-монтирање на густина.DM Micro Fises Апликација на контролната табла,индустриски робот,железнички автомобилLM Micro Fuses Апликација на контролната табла,индустриски робот,телевизија со течни кристалиАпликација HM Micro Fuses на контролната табла,индустриски робот,телевизија со течни кристалиСтандард за безбедност:UL/АДС Ако можеш’не најдете ги осигурувачите што ви се потребни,ве молиме контактирајте со нас.
GP032/GP05/ГП10/GP100/GP150/ГП16/ГП20/ГП25/GP32/GP40/GP50/GP75EP100/EP125/EP150/ЕП200/EP50/EP80MP032/MP05/MP063/MP10/MP16/MP20/MP32/MP50/MP63/MP75 Даито’осигурувачите што укажуваат на аларм се високо доверливи единици докажани во текот на многу години во критичната опрема за мисијата како што се телефонски преклопни системи и друга комуникациска опрема и системи,машински алати и друга индустриска опрема,и контролори на постројки во нуклеарната енергија и други постројки.GP аларм што покажува осигурувачи рутер/прекинувач,контролен панел,телевизија со течни кристалиНоминален напон:AC/250 VEP аларм што покажува осигурувачи рутер/прекинувачНоминален напон:AC/125 VMP аларм што покажува осигурувачи рутер/прекинувач,индустриски,робот железнички автомобил,контролен панелНоминален напон:AC/125 V Ако можеш’не најдете ги осигурувачите што ви се потребни,ве молиме контактирајте со нас.