Осигурувачи за аларм

Осигурувачи за аларм Производител, добавувач-NICOLE&JOSH MATERIALS COMPANY.
NICOLE&JOSH MATERIALS COMPANY е производител, на снабдувачот и извозникот Осигурувачи за аларм. со неколку години искуство, Ние произведуваме нашите производи со добро опремени мерна опрема и силна техничка сила. Нашата компанија има положено оценките на некои сертификати. За некои бренд и модели. Ако сте заинтересирани за повеќе информации за нашите производи, Ве молиме слободно да не контактирате, ќе ни биде мило да разговараат со вас во детали!
Најдете онлајн детали за компанијата што продава Осигурувачи за аларм. Добијте информации за добавувачите, производителите, фабриката, трговците на Осигурувачи за аларм кои нудат најдобра цена во Taiwan
Нашите

Осигурувачи за аларм

уживаат во добра репутација во различни пазари низ целиот свет. За овој успех, ние постојано ќе ви понудиме нашите најдобри услуги и производи за да ги исполни сите ваши потреби. Ве молиме не двоумете се да контактирајте не ако имате било истрага.
  • Осигурувачи за аларм - Daito alarm indicating fuses
Осигурувачи за аларм
модел - Daito alarm indicating fuses
GP032/GP05/ГП10/GP100/GP150/ГП16/ГП20/ГП25/GP32/GP40/GP50/GP75
EP100/EP125/EP150/ЕП200/EP50/EP80
MP032/MP05/MP063/MP10/MP16/MP20/MP32/MP50/MP63/MP75

Даито’осигурувачите што укажуваат на аларм се високо доверливи единици докажани во текот на многу години во критичната опрема за мисијата како што се телефонски преклопни системи и друга комуникациска опрема и системи,машински алати и друга индустриска опрема,и контролори на постројки во нуклеарната енергија и други постројки.
GP аларм што покажува осигурувачи рутер/прекинувач,контролен панел,телевизија со течни кристали
Номинален напон:AC/250 V
EP аларм што покажува осигурувачи рутер/прекинувач
Номинален напон:AC/125 V
MP аларм што покажува осигурувачи рутер/прекинувач,индустриски,робот железнички автомобил,контролен панел
Номинален напон:AC/125 V
  • Ако можеш’не најдете ги осигурувачите што ви се потребни,ве молиме контактирајте со нас.
Enquiry Now
производи Листа
FNQ-1-2-3-4-5-6-7-8-10-12-15-20-25-30,500 VFNQ-1/10-2/10-3/10-4/10-1/2-6/10-8/10-1/8-15/100-3/16 Bussmann нуди најширок избор на дополнителни и мали осигурувачи,вклучувајќи го и времето-одложено и брзо-актерски дизајни,за напони до 600Vac и 600Vdc.FNQ 13&фрасл;32”x 1-1&фрасл;2”500Vac време-одложување на дополнителните осигурувачиКомпактен нисконапонски џеб и дополнителни осигурувачи Карактеристики Кодирана во боја за максимален напон од 500Vac Конструкција на цевки од влакна Никел-обложени месинг завршни капачиња Типични апликации Трансформатори за контрола на моторот Коло со внатре-напливи струи.Симбол на каталог/код за боја код за боја:FNQ-Портокалова(500Vac максимален напон) Ако можеш’не најдете ги осигурувачите што ви се потребни,ве молиме контактирајте со нас.
FWH-35А/FWH-50 А/FWH-70 А/FWH-80 А/FWH-90 АFWH-35Б/FWH-40Б/FWH-45Б/FWH-50 Б/FWH-60 Б/FWH-70Б/FWH-80Б/FWH-90B FWH-100 Б/FWH-125Б/FWH-150 Б/FWH-175Б/FWH-200 Б/FWH-225А/FWH-250A FWH-275А/FWH-300 А/FWH-325А/FWH-350 А/FWH-400 А/FWH-450 А/FWH-500 А/FWH-600 А/FWH-700 А/FWH-800 А/FWH-1000 А/FWH-1200 А/FWH1400A/FWH1600AFWP-35Б/FWP-40Б/FWP-50 Б/FWP-60 Б/FWP-70Б/FWP-80Б/FWP-90Б/FWP-100 Б/FWP-125А/FWP-150 А/FWP-175А/FWP-200 А/FWP-225А/FWP-250 А/FWP-300 А/FWP-350 А/FWP-400 А/FWP-450 А/FWP-500 А/FWP-600 А/FWP-700 А/FWP-800 А/FWP-900 А/FWP-1000 А/FWP-1200 А Bussmann нуди најширок избор на дополнителни и мали осигурувачи,вклучувајќи го и времето-одложено и брзо-актерски дизајни,за напони до 600Vac и 600Vdc.Осигурувачите со голема брзина обезбедуваат супериорна заштита или изолација за компоненти како што се диодите,силикон контролирани исправувачи(SCRs),Портата искината-Исклучени тиристори(GTOs)и IGBT и во лесни и тешки апликации за влечење со DC високи до 4000Vdc и 10,000 А.Се користи и за заштита на DC врска/конвертори на моќност.Оптимизираните димензии и материјали овозможуваат одлична термичка дисипација за опкружување на велосипед со висока струја,или тешки апликации.Итон’Бусман®сериските компактни осигурувачи со голема брзина имаат големини на куќиште за заштеда на простор за заштита на полупроводнички уреди до 500 Vac/dc во рејтинзи од 50 до 400 ампери. Ако можеш’не најдете ги осигурувачите што ви се потребни,ве молиме контактирајте со нас.
КТК-1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-12-15-20-25-30,500 VКТК-1/10-2/10-3/10-4/10-1/2-6/10-3/4 Bussmann нуди најширок избор на дополнителни и мали осигурувачи,вклучувајќи го и времето-одложено и брзо-актерски дизајни,за напони до 600Vac и 600Vdc.Компактен нисконапонски џемпер и дополнителни осигурувачи.КТК 13&фрасл;32˝x 1-1&фрасл;2˝600Vac брзо-дејствуваат дополнителни осигурувачи. КарактеристикиБоја кодирана црна за рејтинг на напон од 600Vac Брзо-делува за отпорни оптоварувања Конструкција на меламинска цевка Никел-обложени завршни капачиња Типични апликации Контролни кола Заштита на колото за осветлување Мерачни кола Ако можеш’не најдете ги осигурувачите што ви се потребни,ве молиме контактирајте со нас.
DM03/DM05/DM10/DM16/DM20/DM32LM03/LM05/LM10/LM13/LM16/LM20/LM32/LM40/LM50HM03/HM05/HM10/HM16/HM20/HM32/HM50ДМ,LM,HM Fuseholders Микро осигурувачите од радијален тип се оние од не-тип за повеќекратна употреба, монтиран на ПХБ-и на проодот-тип на дупка,со нивните спроводни делови заштитени кога осигурувачите се монтираат на ПХБ,олеснување на дизајнот на електрична изолација и висок-монтирање на густина.DM Micro Fises Апликација на контролната табла,индустриски робот,железнички автомобилLM Micro Fuses Апликација на контролната табла,индустриски робот,телевизија со течни кристалиАпликација HM Micro Fuses на контролната табла,индустриски робот,телевизија со течни кристалиСтандард за безбедност:UL/АДС Ако можеш’не најдете ги осигурувачите што ви се потребни,ве молиме контактирајте со нас.