FNQ Осигурувачи

FNQ Осигурувачи по најдобра цена во Taiwan.
Ние сме целосно интегрирана Taiwan производител и извозник, добавувачот FNQ Осигурувачи. Имаме високо квалификувани и посветен на работна сила кои ви уверува на за време на испорака на производи со висок квалитет. Ако сте заинтересирани во сите стилови на нашите производи, ве молиме да се чувствуваат слободни да контактирајте не.
Да купувате со висок квалитет FNQ Осигурувачипо најдобра цена. Работи што треба да ги знаете за FNQ Осигурувачи од компанија, производител, добавувач и фабрика во Taiwan
имаме за нашите клиенти висок степен на

FNQ Осигурувачи

производи. Pls ги споделите со нас она што ви треба, ние ќе се обидеме нашите најдобри да ги задоволи вашето барање, да ви помогне да се движи понатаму во вашиот пат кон успехот. Ние веруваме дека единствен начин да се разликува од конкуренцијата преку услугата.
  • FNQ Осигурувачи - Bussmann FNQ Fuses
FNQ Осигурувачи
модел - Bussmann FNQ Fuses
FNQ-1-2-3-4-5-6-7-8-10-12-15-20-25-30,500 V
FNQ-1/10-2/10-3/10-4/10-1/2-6/10-8/10-1/8-15/100-3/16

Bussmann нуди најширок избор на дополнителни и мали осигурувачи,вклучувајќи го и времето-одложено и брзо-актерски дизајни,за напони до 600Vac и 600Vdc.
FNQ 13&фрасл;32”x 1-1&фрасл;2”500Vac време-одложување на дополнителните осигурувачи
Компактен нисконапонски џеб и дополнителни осигурувачи

Карактеристики
  • Кодирана во боја за максимален напон од 500Vac
  • Конструкција на цевки од влакна
  • Никел-обложени месинг завршни капачиња Типични апликации
  • Трансформатори за контрола на моторот
  • Коло со внатре-напливи струи.Симбол на каталог/код за боја
  • код за боја:FNQ-Портокалова(500Vac максимален напон)
  • Ако можеш’не најдете ги осигурувачите што ви се потребни,ве молиме контактирајте со нас.
Enquiry Now
производи Листа
FWH-35А/FWH-50 А/FWH-70 А/FWH-80 А/FWH-90 АFWH-35Б/FWH-40Б/FWH-45Б/FWH-50 Б/FWH-60 Б/FWH-70Б/FWH-80Б/FWH-90B FWH-100 Б/FWH-125Б/FWH-150 Б/FWH-175Б/FWH-200 Б/FWH-225А/FWH-250A FWH-275А/FWH-300 А/FWH-325А/FWH-350 А/FWH-400 А/FWH-450 А/FWH-500 А/FWH-600 А/FWH-700 А/FWH-800 А/FWH-1000 А/FWH-1200 А/FWH1400A/FWH1600AFWP-35Б/FWP-40Б/FWP-50 Б/FWP-60 Б/FWP-70Б/FWP-80Б/FWP-90Б/FWP-100 Б/FWP-125А/FWP-150 А/FWP-175А/FWP-200 А/FWP-225А/FWP-250 А/FWP-300 А/FWP-350 А/FWP-400 А/FWP-450 А/FWP-500 А/FWP-600 А/FWP-700 А/FWP-800 А/FWP-900 А/FWP-1000 А/FWP-1200 А Bussmann нуди најширок избор на дополнителни и мали осигурувачи,вклучувајќи го и времето-одложено и брзо-актерски дизајни,за напони до 600Vac и 600Vdc.Осигурувачите со голема брзина обезбедуваат супериорна заштита или изолација за компоненти како што се диодите,силикон контролирани исправувачи(SCRs),Портата искината-Исклучени тиристори(GTOs)и IGBT и во лесни и тешки апликации за влечење со DC високи до 4000Vdc и 10,000 А.Се користи и за заштита на DC врска/конвертори на моќност.Оптимизираните димензии и материјали овозможуваат одлична термичка дисипација за опкружување на велосипед со висока струја,или тешки апликации.Итон’Бусман®сериските компактни осигурувачи со голема брзина имаат големини на куќиште за заштеда на простор за заштита на полупроводнички уреди до 500 Vac/dc во рејтинзи од 50 до 400 ампери. Ако можеш’не најдете ги осигурувачите што ви се потребни,ве молиме контактирајте со нас.
КТК-1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-12-15-20-25-30,500 VКТК-1/10-2/10-3/10-4/10-1/2-6/10-3/4 Bussmann нуди најширок избор на дополнителни и мали осигурувачи,вклучувајќи го и времето-одложено и брзо-актерски дизајни,за напони до 600Vac и 600Vdc.Компактен нисконапонски џемпер и дополнителни осигурувачи.КТК 13&фрасл;32˝x 1-1&фрасл;2˝600Vac брзо-дејствуваат дополнителни осигурувачи. КарактеристикиБоја кодирана црна за рејтинг на напон од 600Vac Брзо-делува за отпорни оптоварувања Конструкција на меламинска цевка Никел-обложени завршни капачиња Типични апликации Контролни кола Заштита на колото за осветлување Мерачни кола Ако можеш’не најдете ги осигурувачите што ви се потребни,ве молиме контактирајте со нас.
DM03/DM05/DM10/DM16/DM20/DM32LM03/LM05/LM10/LM13/LM16/LM20/LM32/LM40/LM50HM03/HM05/HM10/HM16/HM20/HM32/HM50ДМ,LM,HM Fuseholders Микро осигурувачите од радијален тип се оние од не-тип за повеќекратна употреба, монтиран на ПХБ-и на проодот-тип на дупка,со нивните спроводни делови заштитени кога осигурувачите се монтираат на ПХБ,олеснување на дизајнот на електрична изолација и висок-монтирање на густина.DM Micro Fises Апликација на контролната табла,индустриски робот,железнички автомобилLM Micro Fuses Апликација на контролната табла,индустриски робот,телевизија со течни кристалиАпликација HM Micro Fuses на контролната табла,индустриски робот,телевизија со течни кристалиСтандард за безбедност:UL/АДС Ако можеш’не најдете ги осигурувачите што ви се потребни,ве молиме контактирајте со нас.
GP032/GP05/ГП10/GP100/GP150/ГП16/ГП20/ГП25/GP32/GP40/GP50/GP75EP100/EP125/EP150/ЕП200/EP50/EP80MP032/MP05/MP063/MP10/MP16/MP20/MP32/MP50/MP63/MP75 Даито’осигурувачите што укажуваат на аларм се високо доверливи единици докажани во текот на многу години во критичната опрема за мисијата како што се телефонски преклопни системи и друга комуникациска опрема и системи,машински алати и друга индустриска опрема,и контролори на постројки во нуклеарната енергија и други постројки.GP аларм што покажува осигурувачи рутер/прекинувач,контролен панел,телевизија со течни кристалиНоминален напон:AC/250 VEP аларм што покажува осигурувачи рутер/прекинувачНоминален напон:AC/125 VMP аларм што покажува осигурувачи рутер/прекинувач,индустриски,робот железнички автомобил,контролен панелНоминален напон:AC/125 V Ако можеш’не најдете ги осигурувачите што ви се потребни,ве молиме контактирајте со нас.