Омрон релеи

Омрон релеи Производител, добавувач-NICOLE&JOSH MATERIALS COMPANY.
Ние сме искусни Taiwan Омрон релеи производителот, снабдувачот, извозникот и фабриката. Ние правиме производство и развој во согласност со СОП. Имаме високо квалификувани и посветен на работна сила кои ви уверува на за време на испорака на производи со висок квалитет. Ве молам да ми кажете на вашите детали барања за нашите производи, како големина, површина, боја, и така натаму, со што можеме да ја цитираме според вашето барање, а потоа да ви даде најдобра цена.
Да купувате со висок квалитет Омрон релеипо најдобра цена. Работи што треба да ги знаете за Омрон релеи од компанија, производител, добавувач и фабрика во Taiwan
Ние производство и извоз на

Омрон релеи

. Ние имаме тим од врвни технолошки организации и висока ефикасност за да се обезбеди навремена испорака на квалитетни производи. За сите заинтересирани страни, pls љубезно контактирајте не за понатамошни детали.
  • Омрон релеи - Omron Relays
Омрон релеи
модел - Omron Relays
MY/MY-GS/LY/G2RS/G7J/MK/MK-S/MKK/MM/MMK/G7K/G2RV-SR/LYJ/G6D-F4PU/G3DZ-F4PU,G6D-F4B/G3DZ-F4B/G6D-4B/G3DZ-4B/G6B-4CB/G6B-4ND/G3S4/P6B-Y1/G6B-4-SB/G6B-4-C

МОЈОТ:Разновиден приклучок-во реле што го поставува стандардот(Произведени над 1 милијарда)
LY:Минијатурно реле за напојување
G2RS:Приклучок-во реле со подобрени функции за уште повеќе апликации
G7J:Мулти со висок капацитет-Пол реле се користи како контактор
МКС:Исклучително доверливо реле за општа намена
LY:Минијатурно реле за напојување
G6D-F4PU терминалното реле обезбедува I/О флексибилност со 4 механички релеи вградени во 1 терминал.
G3DZ-F4PU терминалното реле обезбедува I/О флексибилност со 4 SSR вградени во 1 терминал.

Овој мини електричен реле со бифурцирани контакти се опционално достапни за да се постигне сигурно префрлување со мала струја во текот на целиот електричен век.Целосен опсег на приклучоци кои го покриваат монтирањето со завртка,стегач за кутија и завртка-метод на помалку стегач
Enquiry Now
производи Листа
RY5W-K/RY12W-K/RY24W-K/RY48W-K/JY5H-K/JY12H-K/JY24H-K/NA5W-K/NA12W-K/NA24W-K/NA9W-K/A5W-K/A12W-K/A24W-K/NY5W-K/NY12W-K/NY24W-K/NYK3W-K Сигнални релеи за навигација(звук),темна струја сече,мрежна опрема DSL,автомобилска навигација(звук)апликации.PowerRelays за контрола на грејачот,Јас/Овмодул,индустриски апликации,ХА,Паметен мерач,зачувување на енергија,напојување,индустриски,Течни кристални ТВ,микробранова печка,опсег за готвење,контрола на рерната,електрични контроли за греење,напојување,апликации за климатизација.Автомобилско реле за многу апликации во автомобилската индустрија,вклучително и на-табла полначи за батерии во електрични и приклучок-во хибридни возила(ЕВ/ПХВ).Нашето сечење-рабните ПХБ релеи одговараат на барањата на 12V и 24Vdc со преклопни капацитети до 45 ампери,како и DC високо-напонски контакторски релеи за управување со батеријата.Реле со цврста состојба што се користи во PL
KA/KB/KC/KD/KE/KF/KG/KL/KM/KN/KR/KS (Mini TYPE)/KT1008D(VR - AC)(280VAC)/IO-X-KB20_A/IO-X-KF06_D/K3P20C/K3P40C/K3P20R/K3P40R/K2R480C/K3R480R/ЛАДИЛНИК/Додатоци Солидна држава реле KA серија:(DC-AC)(280 VAC)Солидна држава реле КБ серија:(DC-AC)Солидна држава реле KC серија:(ТЕКОВНО-VAC)Солидна држава реле KD серија:(DC-AC)Солидна држава реле KE серија:(DC–DC)Солидна држава реле KF серија:(DC-DC)Солидна држава реле KG серија:(DC-DC)Солидна држава реле KL серија:(AC-AC)Реле со цврста состојба(С.С.Р)Серија КМ:(AC-AC)Реле со цврста состојба(С.С.Р)Серија KN:(AC-DC)Реле со цврста состојба(С.С.Р)Серија KR:(VR-AC)Реле со цврста состојба(С.С.Р)Серија KS:(Мини ТИП)(DC-AC)(DC-DC)АС ЦВРСКА СОСТОЈБА РЕЛЕЈ IO-X-KB20_Серија:(DC-AC)(1/2/4/8 пристаниште)DC ЦВРСКА СОСТОЈБА РЕЛЕ IO-X-KF06_СЕРИЈА Д:(DC-DC)(1/2/4/8 пристаниште)
TQ релеи:TQ2(ATQ2) /TQ2SA(ATQ200SA) /TQ2SL(ATQ200SL) /TQ2SS(ATQ200SS)PA-N релеи:PAN3106/APAN3112/APAN3124/APAN3109/APAN3118/APAN3105JW релеи:JW2SN-DC6V(AJW7210) /JW2SN-DC12V(AJW7211) /JW2SN-DC24V(AJW7212) /JW2SN-DC48V(AJW7213) /JW2SN-DC9V(AJW7215) /JW2SN-DC5V(AJW7219) /JW1FSN-DC6V(AJW4210) /JW1FSN-DC12V(AJW4211) /JW1FSN-DC24V(AJW4212)JW1FSN-DC48V(AJW4213) /JWIFSN-DC9V(AJW4215) /JW1FSN-DC5V(AJW4219)TX релеи/Тексас-D Релеи/Тексас-S релеиLQ релеи:ALQ106/ALQ112/ALQ124/ALQ109/ALQ118DS релеи:DS1E-М-DC1.5V/DS1E-М-DC3V/DS1E-М-DC6V/DS1E-М-DC12V/DS1E-М-DC24V/DS1E-М-DC48V TQ релеи&даш;Панасоник:Рамен,5 mm 2 Форма C,2А,Терминални релеи за површинско монтирање1.3 типа на терминални форми 2.Удобност за FCC Part683.М.Б.Б.достапен контакт4.Површина-приклучокот за монтирање е во согласност со стандардот JIS C0806Рамен,5 mm 2 Форма C,2А,Терминални релеи за површинско монтирањеPA релеи(Прекинато)Препорачана замена PA-N РеалсPA1a-6V замена APAN3106/PA1a-12V замена APAN3112PA1a-24V замена APAN3124/PA1a-9V замена APAN3109PA1a-18V замена APAN3118/PA1a-5V замена APAN3105JW релеи:1 Образец А/1 Образец В/2 Образец А/2 Образец В,5 А/10 А,Релеи за напојување Минијатурен/тенок:12.8 мм(В)x 28.6 мм(Л)x 20 mm(Х) Стандарден тип(5 А)и тип со висок капацитет(10 А)Се достапни Достапни се приклучоци за компјутерска плоча TX релеи:2,000 Vrms диелектрична јачина,2 Формирајте C и 2A релеиТексас-D Релеи:6,000 V пренапон издржи напон,2 Форми C и 2A релеи со висока диелектрична јачинаТексас-S релеи:Висока чувствителност,Работна моќност од 50 mW,2 Формирајте C и 1A релеиJQ релеи(Прекинато)Препорачана замена LQ RealsDS релеи:Висока чувствителност 200 mW Номинална работна моќност,1 Образец В,2А релеи