Панасоник релеи

Висок квалитет Панасоник релеи Добавувач, производител од Taiwan.
NICOLE&JOSH MATERIALS COMPANY се наоѓа во Taiwan производство, снабдување и извоз Панасоник релеи со искусен и професионален тим, имаме извезуваат нашите производи на многу земји и региони низ целиот свет. Покрај тоа, нашите производи имаат добар углед кај нашите клиенти. Ве молиме контактирајте не сега!
Купете го најдоброто Панасоник релеи, треба да знаете за највисок квалитет на Панасоник релеи производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер од фабрика во Taiwan
Ние обезбеди голем број на

Панасоник релеи

. Овие производи се, вклучувајќи и многу карактеристики, како што се висок квалитет, брза испорака, конкурентни цени, еколошки производи и разновидна. Ние ги следиме етички бизнис политики за да се обезбеди крајната задоволство на клиентите на нашите клиенти.
  • Панасоник релеи - PANASONIC Relays
Панасоник релеи
модел - PANASONIC Relays
TQ релеи:TQ2(ATQ2) /TQ2SA(ATQ200SA) /TQ2SL(ATQ200SL) /TQ2SS(ATQ200SS)
PA-N релеи:PAN3106/APAN3112/APAN3124/APAN3109/APAN3118/APAN3105
JW релеи:JW2SN-DC6V(AJW7210) /JW2SN-DC12V(AJW7211) /JW2SN-DC24V(AJW7212) /JW2SN-DC48V(AJW7213) /JW2SN-DC9V(AJW7215) /JW2SN-DC5V(AJW7219) /JW1FSN-DC6V(AJW4210) /JW1FSN-DC12V(AJW4211) /JW1FSN-DC24V(AJW4212)JW1FSN-DC48V(AJW4213) /JWIFSN-DC9V(AJW4215) /JW1FSN-DC5V(AJW4219)
TX релеи/Тексас-D Релеи/Тексас-S релеи
LQ релеи:ALQ106/ALQ112/ALQ124/ALQ109/ALQ118
DS релеи:DS1E-М-DC1.5V/DS1E-М-DC3V/DS1E-М-DC6V/DS1E-М-DC12V/DS1E-М-DC24V/DS1E-М-DC48V

TQ релеи&даш;Панасоник:Рамен,5 mm 2 Форма C,2А,Терминални релеи за површинско монтирање
1.3 типа на терминални форми 2.Удобност за FCC Part68
3.М.Б.Б.достапен контакт
4.Површина-приклучокот за монтирање е во согласност со стандардот JIS C0806
Рамен,5 mm 2 Форма C,2А,Терминални релеи за површинско монтирање
PA релеи(Прекинато)Препорачана замена PA-N Реалс
PA1a-6V замена APAN3106/PA1a-12V замена APAN3112
PA1a-24V замена APAN3124/PA1a-9V замена APAN3109
PA1a-18V замена APAN3118/PA1a-5V замена APAN3105
JW релеи:1 Образец А/1 Образец В/2 Образец А/2 Образец В,5 А/10 А,Релеи за напојување
  1. Минијатурен/тенок:12.8 мм(В)x 28.6 мм(Л)x 20 mm(Х)
  2. Стандарден тип(5 А)и тип со висок капацитет(10 А)Се достапни
  3. Достапни се приклучоци за компјутерска плоча
TX релеи:2,000 Vrms диелектрична јачина,2 Формирајте C и 2A релеи
Тексас-D Релеи:6,000 V пренапон издржи напон,2 Форми C и 2A релеи со висока диелектрична јачина
Тексас-S релеи:Висока чувствителност,Работна моќност од 50 mW,2 Формирајте C и 1A релеи
JQ релеи(Прекинато)Препорачана замена LQ Reals
DS релеи:Висока чувствителност 200 mW Номинална работна моќност,1 Образец В,2А релеи
Enquiry Now
производи Листа
RY5W-K/RY12W-K/RY24W-K/RY48W-K/JY5H-K/JY12H-K/JY24H-K/NA5W-K/NA12W-K/NA24W-K/NA9W-K/A5W-K/A12W-K/A24W-K/NY5W-K/NY12W-K/NY24W-K/NYK3W-K Сигнални релеи за навигација(звук),темна струја сече,мрежна опрема DSL,автомобилска навигација(звук)апликации.PowerRelays за контрола на грејачот,Јас/Овмодул,индустриски апликации,ХА,Паметен мерач,зачувување на енергија,напојување,индустриски,Течни кристални ТВ,микробранова печка,опсег за готвење,контрола на рерната,електрични контроли за греење,напојување,апликации за климатизација.Автомобилско реле за многу апликации во автомобилската индустрија,вклучително и на-табла полначи за батерии во електрични и приклучок-во хибридни возила(ЕВ/ПХВ).Нашето сечење-рабните ПХБ релеи одговараат на барањата на 12V и 24Vdc со преклопни капацитети до 45 ампери,како и DC високо-напонски контакторски релеи за управување со батеријата.Реле со цврста состојба што се користи во PL
KA/KB/KC/KD/KE/KF/KG/KL/KM/KN/KR/KS (Mini TYPE)/KT1008D(VR - AC)(280VAC)/IO-X-KB20_A/IO-X-KF06_D/K3P20C/K3P40C/K3P20R/K3P40R/K2R480C/K3R480R/ЛАДИЛНИК/Додатоци Солидна држава реле KA серија:(DC-AC)(280 VAC)Солидна држава реле КБ серија:(DC-AC)Солидна држава реле KC серија:(ТЕКОВНО-VAC)Солидна држава реле KD серија:(DC-AC)Солидна држава реле KE серија:(DC–DC)Солидна држава реле KF серија:(DC-DC)Солидна држава реле KG серија:(DC-DC)Солидна држава реле KL серија:(AC-AC)Реле со цврста состојба(С.С.Р)Серија КМ:(AC-AC)Реле со цврста состојба(С.С.Р)Серија KN:(AC-DC)Реле со цврста состојба(С.С.Р)Серија KR:(VR-AC)Реле со цврста состојба(С.С.Р)Серија KS:(Мини ТИП)(DC-AC)(DC-DC)АС ЦВРСКА СОСТОЈБА РЕЛЕЈ IO-X-KB20_Серија:(DC-AC)(1/2/4/8 пристаниште)DC ЦВРСКА СОСТОЈБА РЕЛЕ IO-X-KF06_СЕРИЈА Д:(DC-DC)(1/2/4/8 пристаниште)
MY/MY-GS/LY/G2RS/G7J/MK/MK-S/MKK/MM/MMK/G7K/G2RV-SR/LYJ/G6D-F4PU/G3DZ-F4PU,G6D-F4B/G3DZ-F4B/G6D-4B/G3DZ-4B/G6B-4CB/G6B-4ND/G3S4/P6B-Y1/G6B-4-SB/G6B-4-C МОЈОТ:Разновиден приклучок-во реле што го поставува стандардот(Произведени над 1 милијарда) LY:Минијатурно реле за напојувањеG2RS:Приклучок-во реле со подобрени функции за уште повеќе апликацииG7J:Мулти со висок капацитет-Пол реле се користи како контакторМКС:Исклучително доверливо реле за општа наменаLY:Минијатурно реле за напојувањеG6D-F4PU терминалното реле обезбедува I/О флексибилност со 4 механички релеи вградени во 1 терминал.G3DZ-F4PU терминалното реле обезбедува I/О флексибилност со 4 SSR вградени во 1 терминал. Овој мини електричен реле со бифурцирани контакти се опционално достапни за да се постигне сигурно префрлување со мала струја во текот на целиот електричен век.Целосен опсег на приклучоци кои го покриваат монтирањето со завртка,стегач за кутија и завртка-метод на помалку стегач