DC DC напојување

DC DC напојување Производители. Купете висок квалитет DC DC напојување од Taiwan.
NICOLE&JOSH MATERIALS COMPANY е познат производител, на снабдувачот и извозник на DC DC напојување, Фабрика во Taiwan. Врз основа на воведување на сите видови на таленти, во духот на постојана иновација и подобрување на квалитетот, со искреност како наш штит за да се исполнат барањата на клиентите, нашата фабрика се контролира квалитетот во процесот на дизајн, производство и испорака, обезбедување добар квалитет на производите за секој клиент. Ние ќе го задржи одличен квалитет, добра репутација постојано. Надеваат дека ќе добијат скапоцени идеи и предлози од домашни и overseas'friends. Дозволете ни да се создаде добар достигнувања во оваа жешка точка и излегувам за убав утре заедно.
Најдете онлајн детали за компанијата што продава DC DC напојување. Добијте информации за добавувачите, производителите, фабриката, трговците на DC DC напојување кои нудат најдобра цена во Taiwan
Ние сме стручни во производство

DC DC напојување

. Ние ќе ви обезбедиме сигурен ниво на квалитетни услуги и производи кои постојано ќе ги исполнуваат или надминуваат барањата на нашите клиенти.
  • DC DC напојување - MEAN WELL (DC / DC)Power Supply
DC DC напојување
модел - MEAN WELL (DC / DC)Power Supply
Серија DDR:ДДР-15/ДДР-30/ДДР-60/ДДР-120/ДДР-240
Серија DDRH:DDRH-60
Серија на SIP пакети:МДС01/МДС02/МДС03/МДС06/МДД01/МДД02/МДД03/SPA01/DRAN02/DPBW03/SPBW03/SPBW06/SPAN02/SPB09/DPB09/SPR01/DPR01/SMU01/SMU02/SPU03/SPU01/DPU01
Серија на пакети SMD:SBTN01/SFTN01/SFTN02/DETN01/DETN02
DIP серија:СРС/SLC03/DLC03/SUS01/SMA01/SCW08/SCW12/SCWN03/DCW08/DCW12
Серија SPOL:SPOL-01/SPOL-12
Серија N78:N78
NID серија:NID35/NID65/NID100
Серија НСД:NSD05-С/NSD10-С/НСД15-С/NSD10-Д/НСД15-Д
Серија PSD:ПСД-15/ПСД-30/ПСД-45
RSD серија:RSD-30/RSD-60/RSD-100/RSD-150/RSD-200/RSD-300/RSD-500
SD серија:SD-15/SD-25/SD-25/SD-100/SD-150/SD-200/SD-350/SD-500/SD-1000

Целосна палета на производи за напојување,моќноста покрива 0.5 W~25,600 W,категории на производи вклучуваат AC/DC напојување,Моќност на погонот на ЛЕД,AC/DC полнач,DC/DC конвертор и DC/AC инвертер,Обезбедете широк спектар на категории на производи за да ги задоволите потребите за апликации на клиентите во различни индустрии.
DC/Серија DC.
Дин Раил-Дин Раил:Погоден за типови DIN шини:ТС-35/7.5 или ТС-35/15.
Тип на модул:Одобрена медицинска безбедност(1xMOPP/2xMOOP)според ANSI AAMI ES60601-1.
Тип на одборот:Придржувајте се до BS EN/EN55032 зрачеше од класа Б без дополнителни компоненти.
Тип на ПХБ:1.5~2KVAC изолација по модели.
Затворен тип:Погоден за резервни системи на батерии или разни возила.
  • Ако можеш’не најдете го напојувањето што ви треба,ве молиме контактирајте со нас.
Enquiry Now
производи Листа
Серија UPH:UHP-200/UHP-200 А/UHP-350 А/UHP-500/UHP-750/UHP-1000/UHP-1500Серија LRS:LRS-35/LRS-50/LRS-75/LRS-100/LRS-150/LRS-350/LRS-450/LRS600Серија G3:РС-15~150/RT-50~125/РД-35~125/RQ-50~125/RID-50~125Серија SE:СЕ-450/СЕ-600/СЕ-1000/СЕ-1500Серија PFC:PSP-600/ПСПА-1000 QP-150/QP-200/QP-320РСП-75~Серија 500:РСП-75/РСП-100/РСП-150/РСП-200/РСП-320/РСП-500HRP серија:HRP-75/HRP-100/HRP-150/HRPG-150/HRP-200/HRPG-200/HRP-300/HRPG-300/HRP-450/HRPG-450/HRP-600/HRPG-600/HRPG-1000/HRP-150 N/HRP-300 N/HRP-600 N/HRP-150N3/HRP-300N3/HRP-600N35Серија MSP:МСП-100/МСП-200/МСП-300/МСП-450/МСП-600/МСП-1000HDR серија:HDR-15/HDR-30/HDR-60/HDR-100/HDR-150Серија MDR:MDR-10/MDR-20/MDR-40/MDR-60/MDR-100EDR серија:EDR-75/EDR-120/EDR-150Серија NDR:НДР-75/НДР-120/НДР-240/НДР-480Серија SDR:SDR-75/SDR-120/SDR-240/SDR-480/SDR-480p/SDR-960Серија TDR:ТДР-240/TDR-480/TDR-960Индустриски-Зелена енергија PCB серија:EPS/ЕПП/П.С/LPS/ЗПП/ПД/PT/PPT/RPT/МПМ/МФМ/RPS/RPT/RPD/MPQРСП-750~Серија 3000:Пренослив-Програмабилен десктоп полнач:ENP/ENCИндустриски-Десктоп(Ниво VI)Серии:SGAS15A/Б/GST/GP Целосна палета на производи за напојување,моќноста покрива 0.5 W~25,600 W,категории на производи вклучуваат AC/DC напојување,Моќност на погонот на ЛЕД,AC/DC полнач,DC/DC конвертор и DC/AC инвертер,Обезбедете широк спектар на категории на производи за да ги задоволите потребите за апликации на клиентите во различни индустрии.AC/DC серија DC/DC серија DC/AC серијаИзграден-во типот на случај/тип на шина/тип на подлога/безбедност и специјална примена/програмабилно напојување/напојување од типот на шасијаМодуларен/Може да се конфигурира(Модуларен)Напојување/LED напојување/Полнач/Напојување со адаптер/KNX/AC⇄DC двонасочен инвертер за напојување/LED додатоци Ако можеш’не најдете го напојувањето што ви треба,ве молиме контактирајте со нас.
А301/Серија 302:А301,302-100~600/А301,302-1К0/А301,302-1К7/А301,302-2K5NTS серија:НТС-250 P/НТС-400P/НТС-300~3200NTU серија:NTU-1200~3200Серија TN:ТН-1500/ТН-3000TS серија:ТС-1500/ТС-3000Серија ISI:ИСИ-501Серија BIC:BIC-2200 Целосна палета на производи за напојување,моќноста покрива 0.5 W~25,600 W,категории на производи вклучуваат AC/DC напојување,Моќност на погонот на ЛЕД,AC/DC полнач,DC/DC конвертор и DC/AC инвертер,Обезбедете широк спектар на категории на производи за да ги задоволите потребите за апликации на клиентите во различни индустрии.DC/AC серијаМодифициран синусен бран:Изменет излез на синусен бран,погоден за отпорно оптоварувањеВистински синусен бран:DC-AC чист од бран излез(ТХД&л;3%)Соларен инвертер:Модифициран синусен бран со MPPT соларен полнач,Голема моќност на пренапони до 200%AC⇄DC двонасочен инвертер за напојување:CB/TUV/UL 62368-1 сертифициран,а дизајнот се однесуваат на регулативата IEC 62477. Ако можеш’не најдете го напојувањето што ви треба,ве молиме контактирајте со нас.
Индустриска работна површина(Ниво VI)Серии:SGAS15A,Б/GST18A~GST360A/GST18B~GST360B/GP25A,Б,50 АИндустриски ѕид-монтирани(Ниво VI)Серии:SGAS06U,15 U,60 U/SGAS06E,15E,60E/SGA12U,25 U,40 U,60 U/GS05U-USB/GS06U,15 U,18U,25 U,36U/GS05E-USB/GS06E,15E,18E,25E,36E/GE12I,18I,24I,30I,40IМедицински-Десктоп(Ниво VI)Серии:GSM40A,60 А,90 А,120 А,160 А,220 А/GSM18B,25B36B,40Б,60 Б,90Б,120 Б,160 Б,220 БМедицински-Ѕид-монтирани(Ниво V/Ниво VI)Серии:GSM06U,12 U,18U,25 U,36U,60 U/GSM06E,12E,18E,25E,36E,60E/GEM06I,12I,18I,30I,40I,60IСерија на работна површина отпорна на влага:OWA-60 U,90 U,120 U,200 U/OWA-60E,90E,120E,200 Е Индустриска работна површина(Ниво VI)Карактеристики:Моќност 15 W~360 W,Глобални безбедносни сертификати за серијата GST:UL,TUV,PSE,RCM,КЦ,СИРИМ,БИС,EAC,БСМИ,CCC,Енергетска ефикасност Ниво VI,Дизајн без вентилатор со-30~+70℃работна температураИндустриски ѕид-монтирани(Ниво VI)Карактеристики:Моќност 5 W~60 W,Енергетска ефикасност Ниво VI,2-полен USA приклучок(тип U) /ЕВРО приклучок(Тип Е) /Заменлив тип за серијата GEМедицински-Десктоп(Ниво VI)Карактеристики:Моќност 18 W~220 W,Одобрена медицинска безбедност(2xMOPP),Енергетска ефикасност Ниво VI,Во согласност со EISA/Срна,NRCan,ErP и запознајте CoC верзија 5Медицински-Ѕид-монтирани(Ниво V/Ниво VI)Карактеристики:Моќност 6W~36 W,Одобрена медицинска безбедност(2xMOPP),BF апликации,Енергетска ефикасност Ниво VI(GSM06/12 и GSM18/25/36 5~9V за Ниво V),2-полен USA приклучок(тип U) /ЕВРО приклучок(Тип Е)за серијата GSM,заменлив тип за серијата GEMКарактеристики на работната површина отпорна на влага:Моќност 60 W~200 W,IP67 дизајн за енергетско тело,Енергетска ефикасност Ниво VI Ако можеш’не најдете го напојувањето што ви треба,ве молиме контактирајте со нас.