Десктоп AC адаптер

Висок квалитет и најдобра цена Десктоп AC адаптер во Taiwan.
NICOLE&JOSH MATERIALS COMPANY специјализира во производство, снабдување и извозник Десктоп AC адаптер, Со една фабрика во Taiwan. Таа ги зема науката и технологијата innovates како моќта на развој на претпријатието. Тоа се наведнуваат на истражување, експлоатација и производство на нови производи постојано. и нашето претпријатие е долгорочна производство снабдувач за многу меѓународни познати компании.
Специјализиран производител, снабдувач и компанија на Десктоп AC адаптер по најдобра цена од Taiwan. Посетете ја нашата веб-локација за да прелистувате повеќе информации за Десктоп AC адаптер
Ние имаме голем број на професионални организации, специјализирани за производство

Десктоп AC адаптер

. Ние би сакале да имаат заемно корисни односи со вашата организација. Ние ќе го цениме вашиот позитивен одговор, со вашите специфични барања, заедно со наведување на квалитети кои ги барате.
  • Десктоп AC адаптер - MEAN WELL Desktop (Level VI) Power Supply
Десктоп AC адаптер
модел - MEAN WELL Desktop (Level VI) Power Supply
Индустриска работна површина(Ниво VI)Серии:SGAS15A,Б/GST18A~GST360A/GST18B~GST360B/GP25A,Б,50 А
Индустриски ѕид-монтирани(Ниво VI)Серии:SGAS06U,15 U,60 U/SGAS06E,15E,60E/SGA12U,25 U,40 U,60 U/GS05U-USB/GS06U,15 U,18U,25 U,36U/GS05E-USB/GS06E,15E,18E,25E,36E/GE12I,18I,24I,30I,40I
Медицински-Десктоп(Ниво VI)Серии:GSM40A,60 А,90 А,120 А,160 А,220 А/GSM18B,25B36B,40Б,60 Б,90Б,120 Б,160 Б,220 Б
Медицински-Ѕид-монтирани(Ниво V/Ниво VI)Серии:GSM06U,12 U,18U,25 U,36U,60 U/GSM06E,12E,18E,25E,36E,60E/GEM06I,12I,18I,30I,40I,60I
Серија на работна површина отпорна на влага:OWA-60 U,90 U,120 U,200 U/OWA-60E,90E,120E,200 Е

Индустриска работна површина(Ниво VI)Карактеристики:Моќност 15 W~360 W,Глобални безбедносни сертификати за серијата GST:UL,TUV,PSE,RCM,КЦ,СИРИМ,БИС,EAC,БСМИ,CCC,Енергетска ефикасност Ниво VI,Дизајн без вентилатор со-30~+70℃работна температура
Индустриски ѕид-монтирани(Ниво VI)Карактеристики:Моќност 5 W~60 W,Енергетска ефикасност Ниво VI,2-полен USA приклучок(тип U) /ЕВРО приклучок(Тип Е) /Заменлив тип за серијата GE
Медицински-Десктоп(Ниво VI)Карактеристики:Моќност 18 W~220 W,Одобрена медицинска безбедност(2xMOPP),Енергетска ефикасност Ниво VI,Во согласност со EISA/Срна,NRCan,ErP и запознајте CoC верзија 5
Медицински-Ѕид-монтирани(Ниво V/Ниво VI)Карактеристики:Моќност 6W~36 W,Одобрена медицинска безбедност(2xMOPP),BF апликации,Енергетска ефикасност Ниво VI(GSM06/12 и GSM18/25/36 5~9V за Ниво V),2-полен USA приклучок(тип U) /ЕВРО приклучок(Тип Е)за серијата GSM,заменлив тип за серијата GEM
Карактеристики на работната површина отпорна на влага:Моќност 60 W~200 W,IP67 дизајн за енергетско тело,Енергетска ефикасност Ниво VI
  • Ако можеш’не најдете го напојувањето што ви треба,ве молиме контактирајте со нас.
Enquiry Now
производи Листа
Серија UPH:UHP-200/UHP-200 А/UHP-350 А/UHP-500/UHP-750/UHP-1000/UHP-1500Серија LRS:LRS-35/LRS-50/LRS-75/LRS-100/LRS-150/LRS-350/LRS-450/LRS600Серија G3:РС-15~150/RT-50~125/РД-35~125/RQ-50~125/RID-50~125Серија SE:СЕ-450/СЕ-600/СЕ-1000/СЕ-1500Серија PFC:PSP-600/ПСПА-1000 QP-150/QP-200/QP-320РСП-75~Серија 500:РСП-75/РСП-100/РСП-150/РСП-200/РСП-320/РСП-500HRP серија:HRP-75/HRP-100/HRP-150/HRPG-150/HRP-200/HRPG-200/HRP-300/HRPG-300/HRP-450/HRPG-450/HRP-600/HRPG-600/HRPG-1000/HRP-150 N/HRP-300 N/HRP-600 N/HRP-150N3/HRP-300N3/HRP-600N35Серија MSP:МСП-100/МСП-200/МСП-300/МСП-450/МСП-600/МСП-1000HDR серија:HDR-15/HDR-30/HDR-60/HDR-100/HDR-150Серија MDR:MDR-10/MDR-20/MDR-40/MDR-60/MDR-100EDR серија:EDR-75/EDR-120/EDR-150Серија NDR:НДР-75/НДР-120/НДР-240/НДР-480Серија SDR:SDR-75/SDR-120/SDR-240/SDR-480/SDR-480p/SDR-960Серија TDR:ТДР-240/TDR-480/TDR-960Индустриски-Зелена енергија PCB серија:EPS/ЕПП/П.С/LPS/ЗПП/ПД/PT/PPT/RPT/МПМ/МФМ/RPS/RPT/RPD/MPQРСП-750~Серија 3000:Пренослив-Програмабилен десктоп полнач:ENP/ENCИндустриски-Десктоп(Ниво VI)Серии:SGAS15A/Б/GST/GP Целосна палета на производи за напојување,моќноста покрива 0.5 W~25,600 W,категории на производи вклучуваат AC/DC напојување,Моќност на погонот на ЛЕД,AC/DC полнач,DC/DC конвертор и DC/AC инвертер,Обезбедете широк спектар на категории на производи за да ги задоволите потребите за апликации на клиентите во различни индустрии.AC/DC серија DC/DC серија DC/AC серијаИзграден-во типот на случај/тип на шина/тип на подлога/безбедност и специјална примена/програмабилно напојување/напојување од типот на шасијаМодуларен/Може да се конфигурира(Модуларен)Напојување/LED напојување/Полнач/Напојување со адаптер/KNX/AC⇄DC двонасочен инвертер за напојување/LED додатоци Ако можеш’не најдете го напојувањето што ви треба,ве молиме контактирајте со нас.
А301/Серија 302:А301,302-100~600/А301,302-1К0/А301,302-1К7/А301,302-2K5NTS серија:НТС-250 P/НТС-400P/НТС-300~3200NTU серија:NTU-1200~3200Серија TN:ТН-1500/ТН-3000TS серија:ТС-1500/ТС-3000Серија ISI:ИСИ-501Серија BIC:BIC-2200 Целосна палета на производи за напојување,моќноста покрива 0.5 W~25,600 W,категории на производи вклучуваат AC/DC напојување,Моќност на погонот на ЛЕД,AC/DC полнач,DC/DC конвертор и DC/AC инвертер,Обезбедете широк спектар на категории на производи за да ги задоволите потребите за апликации на клиентите во различни индустрии.DC/AC серијаМодифициран синусен бран:Изменет излез на синусен бран,погоден за отпорно оптоварувањеВистински синусен бран:DC-AC чист од бран излез(ТХД&л;3%)Соларен инвертер:Модифициран синусен бран со MPPT соларен полнач,Голема моќност на пренапони до 200%AC⇄DC двонасочен инвертер за напојување:CB/TUV/UL 62368-1 сертифициран,а дизајнот се однесуваат на регулативата IEC 62477. Ако можеш’не најдете го напојувањето што ви треба,ве молиме контактирајте со нас.
Серија DDR:ДДР-15/ДДР-30/ДДР-60/ДДР-120/ДДР-240Серија DDRH:DDRH-60Серија на SIP пакети:МДС01/МДС02/МДС03/МДС06/МДД01/МДД02/МДД03/SPA01/DRAN02/DPBW03/SPBW03/SPBW06/SPAN02/SPB09/DPB09/SPR01/DPR01/SMU01/SMU02/SPU03/SPU01/DPU01Серија на пакети SMD:SBTN01/SFTN01/SFTN02/DETN01/DETN02DIP серија:СРС/SLC03/DLC03/SUS01/SMA01/SCW08/SCW12/SCWN03/DCW08/DCW12Серија SPOL:SPOL-01/SPOL-12Серија N78:N78NID серија:NID35/NID65/NID100Серија НСД:NSD05-С/NSD10-С/НСД15-С/NSD10-Д/НСД15-ДСерија PSD:ПСД-15/ПСД-30/ПСД-45RSD серија:RSD-30/RSD-60/RSD-100/RSD-150/RSD-200/RSD-300/RSD-500SD серија:SD-15/SD-25/SD-25/SD-100/SD-150/SD-200/SD-350/SD-500/SD-1000 Целосна палета на производи за напојување,моќноста покрива 0.5 W~25,600 W,категории на производи вклучуваат AC/DC напојување,Моќност на погонот на ЛЕД,AC/DC полнач,DC/DC конвертор и DC/AC инвертер,Обезбедете широк спектар на категории на производи за да ги задоволите потребите за апликации на клиентите во различни индустрии.DC/Серија DC.Дин Раил-Дин Раил:Погоден за типови DIN шини:ТС-35/7.5 или ТС-35/15.Тип на модул:Одобрена медицинска безбедност(1xMOPP/2xMOOP)според ANSI AAMI ES60601-1.Тип на одборот:Придржувајте се до BS EN/EN55032 зрачеше од класа Б без дополнителни компоненти.Тип на ПХБ:1.5~2KVAC изолација по модели.Затворен тип:Погоден за резервни системи на батерии или разни возила. Ако можеш’не најдете го напојувањето што ви треба,ве молиме контактирајте со нас.