DC AC Напојување

Висок квалитет DC AC Напојување Добавувач, производител од Taiwan.
Воведовме строги и целосна контрола на квалитетот на системот, кој гарантира дека секој производ на DC AC Напојување може да ги исполни барањата за квалитет на клиентите. Покрај тоа, сите наши производи се строго проверени пред пратката.
Најдете и купете DC AC Напојување по најдобра цена од производителот или добавувачот во Taiwan. Добијте детали за контакт и адреса на производителите, добавувачите, компанијата и фабриката на DC AC Напојување во Taiwan
Ние би сакале да се приклучат вас рака под рака да излезат состојба на

DC AC Напојување

, Да се ​​воспостави добар корпоративен имиџ и да го отвори вашиот пат кон успехот. Чекајќи вашите првични одговор. И ние сме љубезно задоволство да корпорации со вас.
  • DC AC Напојување - MEAN WELL (DC / AC)Power Supply
DC AC Напојување
модел - MEAN WELL (DC / AC)Power Supply
А301/Серија 302:А301,302-100~600/А301,302-1К0/А301,302-1К7/А301,302-2K5
NTS серија:НТС-250 P/НТС-400P/НТС-300~3200
NTU серија:NTU-1200~3200
Серија TN:ТН-1500/ТН-3000
TS серија:ТС-1500/ТС-3000
Серија ISI:ИСИ-501
Серија BIC:BIC-2200

Целосна палета на производи за напојување,моќноста покрива 0.5 W~25,600 W,категории на производи вклучуваат AC/DC напојување,Моќност на погонот на ЛЕД,AC/DC полнач,DC/DC конвертор и DC/AC инвертер,Обезбедете широк спектар на категории на производи за да ги задоволите потребите за апликации на клиентите во различни индустрии.
DC/AC серија
Модифициран синусен бран:Изменет излез на синусен бран,погоден за отпорно оптоварување
Вистински синусен бран:DC-AC чист од бран излез(ТХД&л;3%)
Соларен инвертер:Модифициран синусен бран со MPPT соларен полнач,Голема моќност на пренапони до 200%
AC⇄DC двонасочен инвертер за напојување:CB/TUV/UL 62368-1 сертифициран,а дизајнот се однесуваат на регулативата IEC 62477.
  • Ако можеш’не најдете го напојувањето што ви треба,ве молиме контактирајте со нас.
Enquiry Now
производи Листа
Серија UPH:UHP-200/UHP-200 А/UHP-350 А/UHP-500/UHP-750/UHP-1000/UHP-1500Серија LRS:LRS-35/LRS-50/LRS-75/LRS-100/LRS-150/LRS-350/LRS-450/LRS600Серија G3:РС-15~150/RT-50~125/РД-35~125/RQ-50~125/RID-50~125Серија SE:СЕ-450/СЕ-600/СЕ-1000/СЕ-1500Серија PFC:PSP-600/ПСПА-1000 QP-150/QP-200/QP-320РСП-75~Серија 500:РСП-75/РСП-100/РСП-150/РСП-200/РСП-320/РСП-500HRP серија:HRP-75/HRP-100/HRP-150/HRPG-150/HRP-200/HRPG-200/HRP-300/HRPG-300/HRP-450/HRPG-450/HRP-600/HRPG-600/HRPG-1000/HRP-150 N/HRP-300 N/HRP-600 N/HRP-150N3/HRP-300N3/HRP-600N35Серија MSP:МСП-100/МСП-200/МСП-300/МСП-450/МСП-600/МСП-1000HDR серија:HDR-15/HDR-30/HDR-60/HDR-100/HDR-150Серија MDR:MDR-10/MDR-20/MDR-40/MDR-60/MDR-100EDR серија:EDR-75/EDR-120/EDR-150Серија NDR:НДР-75/НДР-120/НДР-240/НДР-480Серија SDR:SDR-75/SDR-120/SDR-240/SDR-480/SDR-480p/SDR-960Серија TDR:ТДР-240/TDR-480/TDR-960Индустриски-Зелена енергија PCB серија:EPS/ЕПП/П.С/LPS/ЗПП/ПД/PT/PPT/RPT/МПМ/МФМ/RPS/RPT/RPD/MPQРСП-750~Серија 3000:Пренослив-Програмабилен десктоп полнач:ENP/ENCИндустриски-Десктоп(Ниво VI)Серии:SGAS15A/Б/GST/GP Целосна палета на производи за напојување,моќноста покрива 0.5 W~25,600 W,категории на производи вклучуваат AC/DC напојување,Моќност на погонот на ЛЕД,AC/DC полнач,DC/DC конвертор и DC/AC инвертер,Обезбедете широк спектар на категории на производи за да ги задоволите потребите за апликации на клиентите во различни индустрии.AC/DC серија DC/DC серија DC/AC серијаИзграден-во типот на случај/тип на шина/тип на подлога/безбедност и специјална примена/програмабилно напојување/напојување од типот на шасијаМодуларен/Може да се конфигурира(Модуларен)Напојување/LED напојување/Полнач/Напојување со адаптер/KNX/AC⇄DC двонасочен инвертер за напојување/LED додатоци Ако можеш’не најдете го напојувањето што ви треба,ве молиме контактирајте со нас.
Серија DDR:ДДР-15/ДДР-30/ДДР-60/ДДР-120/ДДР-240Серија DDRH:DDRH-60Серија на SIP пакети:МДС01/МДС02/МДС03/МДС06/МДД01/МДД02/МДД03/SPA01/DRAN02/DPBW03/SPBW03/SPBW06/SPAN02/SPB09/DPB09/SPR01/DPR01/SMU01/SMU02/SPU03/SPU01/DPU01Серија на пакети SMD:SBTN01/SFTN01/SFTN02/DETN01/DETN02DIP серија:СРС/SLC03/DLC03/SUS01/SMA01/SCW08/SCW12/SCWN03/DCW08/DCW12Серија SPOL:SPOL-01/SPOL-12Серија N78:N78NID серија:NID35/NID65/NID100Серија НСД:NSD05-С/NSD10-С/НСД15-С/NSD10-Д/НСД15-ДСерија PSD:ПСД-15/ПСД-30/ПСД-45RSD серија:RSD-30/RSD-60/RSD-100/RSD-150/RSD-200/RSD-300/RSD-500SD серија:SD-15/SD-25/SD-25/SD-100/SD-150/SD-200/SD-350/SD-500/SD-1000 Целосна палета на производи за напојување,моќноста покрива 0.5 W~25,600 W,категории на производи вклучуваат AC/DC напојување,Моќност на погонот на ЛЕД,AC/DC полнач,DC/DC конвертор и DC/AC инвертер,Обезбедете широк спектар на категории на производи за да ги задоволите потребите за апликации на клиентите во различни индустрии.DC/Серија DC.Дин Раил-Дин Раил:Погоден за типови DIN шини:ТС-35/7.5 или ТС-35/15.Тип на модул:Одобрена медицинска безбедност(1xMOPP/2xMOOP)според ANSI AAMI ES60601-1.Тип на одборот:Придржувајте се до BS EN/EN55032 зрачеше од класа Б без дополнителни компоненти.Тип на ПХБ:1.5~2KVAC изолација по модели.Затворен тип:Погоден за резервни системи на батерии или разни возила. Ако можеш’не најдете го напојувањето што ви треба,ве молиме контактирајте со нас.
Индустриска работна површина(Ниво VI)Серии:SGAS15A,Б/GST18A~GST360A/GST18B~GST360B/GP25A,Б,50 АИндустриски ѕид-монтирани(Ниво VI)Серии:SGAS06U,15 U,60 U/SGAS06E,15E,60E/SGA12U,25 U,40 U,60 U/GS05U-USB/GS06U,15 U,18U,25 U,36U/GS05E-USB/GS06E,15E,18E,25E,36E/GE12I,18I,24I,30I,40IМедицински-Десктоп(Ниво VI)Серии:GSM40A,60 А,90 А,120 А,160 А,220 А/GSM18B,25B36B,40Б,60 Б,90Б,120 Б,160 Б,220 БМедицински-Ѕид-монтирани(Ниво V/Ниво VI)Серии:GSM06U,12 U,18U,25 U,36U,60 U/GSM06E,12E,18E,25E,36E,60E/GEM06I,12I,18I,30I,40I,60IСерија на работна површина отпорна на влага:OWA-60 U,90 U,120 U,200 U/OWA-60E,90E,120E,200 Е Индустриска работна површина(Ниво VI)Карактеристики:Моќност 15 W~360 W,Глобални безбедносни сертификати за серијата GST:UL,TUV,PSE,RCM,КЦ,СИРИМ,БИС,EAC,БСМИ,CCC,Енергетска ефикасност Ниво VI,Дизајн без вентилатор со-30~+70℃работна температураИндустриски ѕид-монтирани(Ниво VI)Карактеристики:Моќност 5 W~60 W,Енергетска ефикасност Ниво VI,2-полен USA приклучок(тип U) /ЕВРО приклучок(Тип Е) /Заменлив тип за серијата GEМедицински-Десктоп(Ниво VI)Карактеристики:Моќност 18 W~220 W,Одобрена медицинска безбедност(2xMOPP),Енергетска ефикасност Ниво VI,Во согласност со EISA/Срна,NRCan,ErP и запознајте CoC верзија 5Медицински-Ѕид-монтирани(Ниво V/Ниво VI)Карактеристики:Моќност 6W~36 W,Одобрена медицинска безбедност(2xMOPP),BF апликации,Енергетска ефикасност Ниво VI(GSM06/12 и GSM18/25/36 5~9V за Ниво V),2-полен USA приклучок(тип U) /ЕВРО приклучок(Тип Е)за серијата GSM,заменлив тип за серијата GEMКарактеристики на работната површина отпорна на влага:Моќност 60 W~200 W,IP67 дизајн за енергетско тело,Енергетска ефикасност Ниво VI Ако можеш’не најдете го напојувањето што ви треба,ве молиме контактирајте со нас.