Електронски конектори | NICOLE&JOSH MATERIALS COMPANY.
NICOLE&JOSH MATERIALS COMPANY е една од водечките производителот, снабдувачот и извозник на Електронски конектори, со една фабрика во Taiwan. Ние ги доставуваме и извоз постојано висока класа производи и постојано подобрување на производните процеси и работата на животната средина преку вкупно вклучување на вработените и строго придржување кон фер бизнис етика. Имаме стекнато неколку патенти во оваа област. Нашата искреност и напорна работа ни помогна да одговара на нашиот квалитет со меѓународните стандарди. Ако сте заинтересирани во сите стилови на нашите производи, Ве молиме слободно да контакт.

Електронски конектори

PM-К65/PM-К65-ПPM-Т65/PM-Т65-П/PM-T65W/PM-T65W-ПPM-L65/PM-L65-ПPM-Y65/PM-Y65-ПPM-F65/PM-F65-П/PM-F65W/PM-F65W-ПPM-R65/PM-R65-П/PM-R65W/PM-R65W-П PM-K65 замени PM-К54/PM-К65-P замени PM-К54-ПPM-T65 замени PM-Т54/PM-Т65-P замени PM-Т54-П/PM-T65W замени PM-T54W/PM-T65W-P замени PM-T54W-ПPM-L65 замени PM-L54/PM-L65-P замени PM-L54-ПPM-Y65 замени PM-Y54/PM-Y65-P замени PM-Y54-ПPM-F65 замени PM-F54/PM-F65-P замени PM-F54-П/PM-F65W замени PM-F54W/PM-F65W-P замени PM-F54W-ПPM-R65 замени PM-R54/PM-R65-P замени PM-R54-П/PM-R65W замени PM-R54W/PM-R65W-P замени PM-R54W-П NPN излез PM-45/PM-45-C3PNP излез PM-45-П/PM-45-П-C3Опсег на сензори 6 mm 0.236 инчи(фиксна) Напојувачки напон 5 до 24 V DC&плусмн;10%Рипл П-P 10%или помалкуИзлезна работа Вградена со 2 излези:Светлина-НА/Темно-НАТри заштитни кола стандардни кај сите модели Коло за заштита од поларитет на обратно напојување Заштитно коло за обратен излез поларитет Излез кратко-коло за заштита на колото Обилно зрак што емитува/растојание за прием од 6 mm 0.236 инчиГорниот-ограничување и пониско-граничните позиции на зракот може визуелно да се потврдат од напред,назад,десната и левата страна на сензорската единица.Ова овозможува лесно прилагодување на положбата на сензорниот објект.UL/В-UL,CE,Корејската ознака S е одобренаКореја’и С-ознака сертификација:Излез NPN
Серија UPH:UHP-200/UHP-200 А/UHP-350 А/UHP-500/UHP-750/UHP-1000/UHP-1500Серија LRS:LRS-35/LRS-50/LRS-75/LRS-100/LRS-150/LRS-350/LRS-450/LRS600Серија G3:РС-15~150/RT-50~125/РД-35~125/RQ-50~125/RID-50~125Серија SE:СЕ-450/СЕ-600/СЕ-1000/СЕ-1500Серија PFC:PSP-600/ПСПА-1000 QP-150/QP-200/QP-320РСП-75~Серија 500:РСП-75/РСП-100/РСП-150/РСП-200/РСП-320/РСП-500HRP серија:HRP-75/HRP-100/HRP-150/HRPG-150/HRP-200/HRPG-200/HRP-300/HRPG-300/HRP-450/HRPG-450/HRP-600/HRPG-600/HRPG-1000/HRP-150 N/HRP-300 N/HRP-600 N/HRP-150N3/HRP-300N3/HRP-600N35Серија MSP:МСП-100/МСП-200/МСП-300/МСП-450/МСП-600/МСП-1000HDR серија:HDR-15/HDR-30/HDR-60/HDR-100/HDR-150Серија MDR:MDR-10/MDR-20/MDR-40/MDR-60/MDR-100EDR серија:EDR-75/EDR-120/EDR-150Серија NDR:НДР-75/НДР-120/НДР-240/НДР-480Серија SDR:SDR-75/SDR-120/SDR-240/SDR-480/SDR-480p/SDR-960Серија TDR:ТДР-240/TDR-480/TDR-960Индустриски-Зелена енергија PCB серија:EPS/ЕПП/П.С/LPS/ЗПП/ПД/PT/PPT/RPT/МПМ/МФМ/RPS/RPT/RPD/MPQРСП-750~Серија 3000:Пренослив-Програмабилен десктоп полнач:ENP/ENCИндустриски-Десктоп(Ниво VI)Серии:SGAS15A/Б/GST/GP Целосна палета на производи за напојување,моќноста покрива 0.5 W~25,600 W,категории на производи вклучуваат AC/DC напојување,Моќност на погонот на ЛЕД,AC/DC полнач,DC/DC конвертор и DC/AC инвертер,Обезбедете широк спектар на категории на производи за да ги задоволите потребите за апликации на клиентите во различни индустрии.AC/DC серија DC/DC серија DC/AC серијаИзграден-во типот на случај/тип на шина/тип на подлога/безбедност и специјална примена/програмабилно напојување/напојување од типот на шасијаМодуларен/Може да се конфигурира(Модуларен)Напојување/LED напојување/Полнач/Напојување со адаптер/KNX/AC⇄DC двонасочен инвертер за напојување/LED додатоци Ако можеш’не најдете го напојувањето што ви треба,ве молиме контактирајте со нас.
206426-1 3P, 206061-1 4P, 206070-8 for 16P、14P, 206036-1 16P, 66741-9 10AWG, 205840-3 28P, 206485-1 9P, 206322-9 for 9P/14P/16P/28P, 1-66098-8 16-18AWG, 206060-1 4P, 206044-1 14P, 1-206062-4 for 4P, 1-66100-9 16-18AWG, 1-66359-4 14-18AWG, 182641-1 14P, 182649-1 14P, 206037-1 16P, 206043-1 14P, 206043-3 14P, 206425-1 3P, 1-66103-8 20-24AWG, 206512-5 for 19P、24P、37P、57P、63P, 206486-2 9P, 206136-1 7P, 206137-1 7P, 206612-1 22P, 206613-1 22P, 66104-9 20-24AWG, 3-66104-0 20-24AWG, 206433-1 8P, 206486-1 9P, 206036-3 16P, 1-66105-9 20-24AWG, 66504-4 Alternative 66504-3 20-24AWG, 182918-1 37P, 182923-1 37P, 211768-1 9P, 1-66506-0 Alternative 66506-3 20-24AWG, 206838-2 24P, 211769-1 9P, 66101-4 16-18AWG, 66099-4 16-18AWG, 2-66102-5 20-24AWG, 211767-1 9P, 66504-3 20-24AWG, 205839-3 28P, 206138-8 for 19P、24P、37P, 206150-1 37P, 206151-1 37P, 66253-4 10AWG, 206038-1 28P, 206153-2 4P, 66740-6 12~16AWG, 66506-9 20-24AWG, 66740-9 12~16AWG, 66255-8 12~16AWG, 205838-1 8P, 206039-1 28P, 1-66360-2 14~18AWG, 206153-1 4P, 206305-1 37P, 206434-1 8P, 206966-7 for 7P、9P, 211102-1 4P(Can be replaced by 206430-1), 211398-1 7P, 211399-1 7P, 211400-1 7P, 211401-1 7P, 211772-1 19P, 211773-1 19P, 206838-1 24P, 206837-1 24P, 66102-9 20-24AWG, 206306-1 37P, 206429-1 4P, 206430-1 4P( Can be replaced by 21102-1), 206430-2 4P, 206705-1 9P, 206705-2 9P, 206708-1 9P, 205841-1 8P CPC серија 1 кабел или приклучок за монтирање на панел дозволува користење на повеќе комбинации на сигнални и коаксијални кола во исто куќиште со прифаќање издржливи Multimate контакти. Конекторите од CPC серија 2 прифаќаат големина 20 DF(формирана прецизност)и големина 20 DM(завртка-машински)иглички и приклучоци контакти со a.040[1.02]дијаметар на пиновите. Конектор CPC серија 3 со моќност до 47А.3-7 позиции кои прифаќаат тип XII“кутија”стилски контакти за напојување.Опсегот на контактната жица е 16-10 AWG. Конекторите од CPC серија 4 прифаќаат бројни 16 Multimate и тип XII контакти за напојување,комбинирање на сигналните и коаксијалните способности на конекторите од Серија 1 со можностите за напојување на конекторите од Серија 3.13,16 и 22 позиции Конекторите од CPC Серија 5 се IP65-67 еколошки запечатени комбинирајќи ја револуционерната изведба на.125 POWERBAND контакти со економичноста и продуктивноста на лентата-нахранети,прецизно формирани контакти. CPC Серијата 6 ја комбинира високата струја и способноста за запечатување на околината на Серија 5,POWERBAND контакти,и сигурноста на преносот на сигналот,ниска струја Тип III+контакти. Ако можеш’не го пронајдете конекторот што ви треба,ве молиме контактирајте со нас.
MS3100A, MS3101A, MS3102A, MS3106A, MS3108A, MS3057, MS25043, MS25042 МИЛ-ДТЛ-Конектори од серијата 5015 беа дизајнирани за поврзување на електрични и електронски уреди, а KD конектори се користат во широк опсег и во воени и општи индустриски апликации.со предности од висок квалитет,интерматибилност,доверливост и ниска цена,Конектори KD5015 се дизајнирани,произведени и тестирани на MIL-ДЛТ-5015,Воената детална спецификација.МИЛ-ДЛТ-Серијата 5015 се однесува на електричното лемење со кружен навој-контактни конектори.обвивката е направена преку калење на алуминиумска легура со цинкување и маслиново необработен хромат, заштитувајќи ја лушпата од влијанија од околината.Работна температура:-55̊В~+125̊ВАнти-влага,сол спреј,мувла,дожд,прашина е во согласност со EIA364.26 и Мил-В-5015 3.17.ГОСПОЃИЦА:Воен стандард до најновиот MIL-ДТЛ-5015 ревизијаУслуга MS3100:Сад за монтирање на ѕид,Приклучокот MS3100A се поврзува со MS3106AMS3101A Приклучок за поврзување,MS3101A се поврзува со MS3106AMS3102A Квадратен приклучокMS3106A Прав приклучокMS3108A Аголен приклучокMS3057 Стегач за олеснување на напрегањето на кабелотMS25042 Капаци за прав за приклучоци за приклучоциMS25043 Капаци за прав за сад
Да купувате со висок квалитет Електронски конекторипо најдобра цена. Работи што треба да ги знаете за Електронски конектори од компанија, производител, добавувач и фабрика во Taiwan.
Нашата политика е да се постигне на клиентите задоволство и со обезбедување ги со високо ниво

Електронски конектори

и услуги кои ги исполнуваат или надминуваат нивните очекувања. Тоа е нашата сила за производство на производи за да одговараат на точната барање на нашите клиенти кои се движат од мали индустрии за производство единици.
Најдете го највисокиот квалитетЕлектронски конектори
АнЕлектронски конектори е секој основен дискретен уред или физички ентитет во електронски систем што се користи за да влијае на електроните или нивните поврзани полиња. Електронските компоненти се претежно индустриски производи, основните електронски компоненти може да се пакуваат дискретно, како низи или мрежи од слични компоненти, или интегрирани во пакувањата. Следниве електронски компоненти ги снабдуваме: Електронски конектор , Електронско напојување , Електронско интегрирано коло , Електронско реле , Електронски сензор , Електронски осигурувачи , RF кабел и Електронски прекинувачи .

Носиме широк избор на производи по одлични цени. Како овластен дистрибутер на многу производи, ние сме во состојба да обезбедиме најконкурентни цени. Со зрели синџири на снабдување, талентиран дизајнерски тим, напредни производствени техники и системи за контрола на квалитетот, ние сме во состојба да обезбедиме едношалтерскиЕлектронски конектори снабдување со услуги и решение за нашите клиенти за да им помогнеме да се истакнат на пазарот. Ако барате доверлив снабдувач за вашата компанија или вашиот партнер, ве молиме контактирајте не .