JWPF конектор

Информации за JWPF конектор Производител, добавувач од Taiwan.
NICOLE&JOSH MATERIALS COMPANY е водечки производител, на снабдувачот и извозник на JWPF конектор in Taiwan. Со цел да се обезбеди квалитетот на нашата палета, ние производство оваа искористување на висок степен на материјал, којшто го набави од уверение продавачи. Нашиот асортиман на производи е во голема побарувачка на домашните пазари, бидејќи на своите супериорен квалитет и оптимални перформанси. Нашата палета е во високата побарувачка од страна на нашите клиенти се шири низ меѓународниот пазар и може да се искористи во водечка индустрија на цени.
За да го пронајдете и купувате најдоброто JWPF конектор, треба да знаете за највисок квалитет на JWPF конектор производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер од фабрика во Taiwan
нашите главни производи се сите видови на

JWPF конектор

, И тие се добро примен во Кина и меѓународниот пазар. Вие сте добредојдени да не контактирате за повеќе информации и со нетрпение очекуваме да работиме со вас!
  • JWPF конектор - JST JWPF Series
JWPF конектор
модел - JST JWPF Series
02T-JWPF-VSLE-S, 03T-JWPF-VSLE-S, 04T -JWPF-VSLE-S, 06T-JWPF-VSLE-D, 08T-JWPF-VSLE-D, 02R-JWPF-VSLE-S, 03R-JWPF-VSLE-S, 04R-JWPF-VSLE-S, 06R-JWPF-VSLE-D, 08R-JWPF-VSLE-D, B02B-JWPF-SK-R, B03B-JWPF-SK-R, B04B-JWPF-SK-R, B06B-JWPF-SK-R, B08B-JWPF-SK-R, SWPT-001T-P025, SWRT-001T-P025

Ова е JWPF конектор може да се користи за чие место е особено водоотпорен.Ова е жицата-до-конектор за табла што е заштита од влезен степен 7 на JIS C 0920(IPX7 од IEC 60529).
Компактен водоотпорен конектор,користејќи 025 контакти и едноделно цврсто жичено заптивка. *Супериорните контактни перформанси се обезбедени од двојникот-конструкција на лист,кој се состои од главна и помошна лисна пружина. *Куќички за куќиште*Интер-заклучување на куќиштето
JWPF конектор(Ш до В):Стил на стегање,Водоотпорен конектор,Компактен водоотпорен конектор,користејќи 025 контакти и едноделно цврсто жичено заптивка.
  • Супериорните контактни перформанси се обезбедени од двојникот-изградба на лист,кој се состои од главна и помошна лисна пружина.
JWPF конектор(Жица-до-Одбор):Стил на стегање,Водоотпорен конектор,Тип што може да се исклучи,Ова е JWPF конектор може да се користи за чие место е особено водоотпорен.
Ова е жицата-до-конектор за табла што е заштита од влезен степен 7 на JIS C 0920(IPX7 од IEC 60529).
JWPF конектор(Жица-до-Жица,Тип на заклучување на панелот):Стил на стегање,Со уред за заклучување на панели,Стил на стегање,Водоотпорен конектор,Ова е 2.Жица со чекор од 0 mm-до-жичен конектор од типот на заклучување на панелот со степен 7 од влезна заштита од JIS C 0920(IPX7 од IEC 60529),погоден за употреба за местото каде што е потребен водоотпорен.
  • Ако можеш’не го пронајдете конекторот што ви треба,ве молиме контактирајте со нас.
Enquiry Now
производи Листа
VLP-02V, VLP-03V, VLP-04V, VLP-06V, VLP-08V, VLP-12V VLP-02V-1, VLP-03V-1, VLP-04V-1, VLP-04VN-1, VLP-06V-1, VLP-08V-1, VLP-12V-1, VLR-02V, VLR-03V, VLR-04V, VLR-04VN, VLR-06V, VLR-08V, VLR-12V, B02P-VL, B03P-VL, B04P-VL, B04P-VL-VN-1.8, B06P-VL, B08P-VL, B012P-VL, VLS-02V, VLS-03V, VLS-08V, VLS-12V, SVF-42T-P2.0, SVF-61T-P2.0, SVF-81T-P2.0 Овој VL конектор е 6.Жица со чекор од 2 мм-до-жица и жица-до-конектор за табла,дизајниран за голема струја до 20 А(1 или 2-коло со 3.Жица од 5 mm2).Секундарен држач,што спречува недоволно вметнување на контакт и излегување од контакт,може да се користи и голема струја коло може да се поврзе секако и безбедност. Домување VLP-04VN-1VL:Име на серијата.П:Приклучок за име на дел R:Адаптер за име на дел.04:бр.на кола 2、3、4、6、8、12.В:Запаливост V…UL94V-0.Н:Облик Никој…2,3 кола,и 4 кола(Двојно-ред)Н….4 кола(сингл-ред).1:Надворешна брава Заглавие B04P-VL-VN-1Б:Стил на склопување,ВРВ тип на влез.04P:бр.на кола 2、3、4.VL:Име на серијата.VN:Облик,Никој…2,3 кола,и 4 кола(Двојно-ред)Н….4 кола(сингл-ред).1:1…Високо-тековен тип Прицврстувач VLS-02VVL:Име на серијата.С:Име на дел,Задржувач.02:бр.на кола 2、3、4*.В:Запаливост,В…UL94V-0 *4 кола(сингл-ред)…08,4 кола(Двојно-ред)…02 Контактирајте со SVSF-61Т-S2.0С:од С…Соблечете се од,Б…Лабаво парче.VS:име на серијата.Ф:Облик,Ф…Контакт со штекер.61:Применлива жица,61...AWG#20 до 14,81…AWG#12Т:Површинска завршница,Т…Калај-обложен(Третман со прелив).С:Материјал,С…Бакарна легура со висока спроводливост.2.0:Големина на терминалот Ако можеш’не го пронајдете конекторот што ви треба,ве молиме контактирајте со нас.
MS3100A, MS3101A, MS3102A, MS3106A, MS3108A, MS3057, MS25043, MS25042 МИЛ-ДТЛ-Конектори од серијата 5015 беа дизајнирани за поврзување на електрични и електронски уреди, а KD конектори се користат во широк опсег и во воени и општи индустриски апликации.со предности од висок квалитет,интерматибилност,доверливост и ниска цена,Конектори KD5015 се дизајнирани,произведени и тестирани на MIL-ДЛТ-5015,Воената детална спецификација.МИЛ-ДЛТ-Серијата 5015 се однесува на електричното лемење со кружен навој-контактни конектори.обвивката е направена преку калење на алуминиумска легура со цинкување и маслиново необработен хромат, заштитувајќи ја лушпата од влијанија од околината.Работна температура:-55̊В~+125̊ВАнти-влага,сол спреј,мувла,дожд,прашина е во согласност со EIA364.26 и Мил-В-5015 3.17.ГОСПОЃИЦА:Воен стандард до најновиот MIL-ДТЛ-5015 ревизијаУслуга MS3100:Сад за монтирање на ѕид,Приклучокот MS3100A се поврзува со MS3106AMS3101A Приклучок за поврзување,MS3101A се поврзува со MS3106AMS3102A Квадратен приклучокMS3106A Прав приклучокMS3108A Аголен приклучокMS3057 Стегач за олеснување на напрегањето на кабелотMS25042 Капаци за прав за приклучоци за приклучоциMS25043 Капаци за прав за сад
206426-1 3P, 206061-1 4P, 206070-8 for 16P、14P, 206036-1 16P, 66741-9 10AWG, 205840-3 28P, 206485-1 9P, 206322-9 for 9P/14P/16P/28P, 1-66098-8 16-18AWG, 206060-1 4P, 206044-1 14P, 1-206062-4 for 4P, 1-66100-9 16-18AWG, 1-66359-4 14-18AWG, 182641-1 14P, 182649-1 14P, 206037-1 16P, 206043-1 14P, 206043-3 14P, 206425-1 3P, 1-66103-8 20-24AWG, 206512-5 for 19P、24P、37P、57P、63P, 206486-2 9P, 206136-1 7P, 206137-1 7P, 206612-1 22P, 206613-1 22P, 66104-9 20-24AWG, 3-66104-0 20-24AWG, 206433-1 8P, 206486-1 9P, 206036-3 16P, 1-66105-9 20-24AWG, 66504-4 Alternative 66504-3 20-24AWG, 182918-1 37P, 182923-1 37P, 211768-1 9P, 1-66506-0 Alternative 66506-3 20-24AWG, 206838-2 24P, 211769-1 9P, 66101-4 16-18AWG, 66099-4 16-18AWG, 2-66102-5 20-24AWG, 211767-1 9P, 66504-3 20-24AWG, 205839-3 28P, 206138-8 for 19P、24P、37P, 206150-1 37P, 206151-1 37P, 66253-4 10AWG, 206038-1 28P, 206153-2 4P, 66740-6 12~16AWG, 66506-9 20-24AWG, 66740-9 12~16AWG, 66255-8 12~16AWG, 205838-1 8P, 206039-1 28P, 1-66360-2 14~18AWG, 206153-1 4P, 206305-1 37P, 206434-1 8P, 206966-7 for 7P、9P, 211102-1 4P(Can be replaced by 206430-1), 211398-1 7P, 211399-1 7P, 211400-1 7P, 211401-1 7P, 211772-1 19P, 211773-1 19P, 206838-1 24P, 206837-1 24P, 66102-9 20-24AWG, 206306-1 37P, 206429-1 4P, 206430-1 4P( Can be replaced by 21102-1), 206430-2 4P, 206705-1 9P, 206705-2 9P, 206708-1 9P, 205841-1 8P CPC серија 1 кабел или приклучок за монтирање на панел дозволува користење на повеќе комбинации на сигнални и коаксијални кола во исто куќиште со прифаќање издржливи Multimate контакти. Конекторите од CPC серија 2 прифаќаат големина 20 DF(формирана прецизност)и големина 20 DM(завртка-машински)иглички и приклучоци контакти со a.040[1.02]дијаметар на пиновите. Конектор CPC серија 3 со моќност до 47А.3-7 позиции кои прифаќаат тип XII“кутија”стилски контакти за напојување.Опсегот на контактната жица е 16-10 AWG. Конекторите од CPC серија 4 прифаќаат бројни 16 Multimate и тип XII контакти за напојување,комбинирање на сигналните и коаксијалните способности на конекторите од Серија 1 со можностите за напојување на конекторите од Серија 3.13,16 и 22 позиции Конекторите од CPC Серија 5 се IP65-67 еколошки запечатени комбинирајќи ја револуционерната изведба на.125 POWERBAND контакти со економичноста и продуктивноста на лентата-нахранети,прецизно формирани контакти. CPC Серијата 6 ја комбинира високата струја и способноста за запечатување на околината на Серија 5,POWERBAND контакти,и сигурноста на преносот на сигналот,ниска струја Тип III+контакти. Ако можеш’не го пронајдете конекторот што ви треба,ве молиме контактирајте со нас.
1-640507-0,1-640508-0,1-640509-0,1-640510-0,1-640511-0,1-640512-0,1-640513-0,1-640514-0,1-640515-0,1-640516-0,1-640517-0,1-640518-0,1-640519-0,1-640520-0,1-640521-0,1-640522-0,1-640523-0,1-640524-0,1-640525-0,1-640526-0,350374-1,350967-1,350967-2,641294-1,640545-1,640545-2,6413001-1 Правоаголни конектори за напојување,Домување,Приклучок,Жица-до-Панел/Жица-до-Жица/Жица-до-Одбор,2~36 Позиција,4.2 мм[.165 инчи]Централна линија.Број на позиции:2~36Големина на жица(AWG):26~18Големина на жица(мм&суп2;): .12~.8Ред-до-Растојание на редови:4.19 мм[ .165 инчи]Должина:21.34 мм[ .84 инчи]Висина:12.95 мм[ .51 инчи]Прифаќа опсег на дијаметар на изолација на жица:2.92 мм[ .115 инчи]Ширина:29.72 мм[1.17 инчи]UL Оценка за запаливост:UL 94V-0Оценка за сјајна жица:Стандарден дел-Не сјајна жицаБрој на датотека CSA:LR7189UL Оценка:ПризнатиАгенција/Стандарден:АДС,ULАгенција/Стандарден број:E28476Работен напон(VAC):250 Работен напон(VDC):250 Ако можеш’не го пронајдете конекторот што ви треба,ве молиме контактирајте со нас.
282079-1,282080-1,282087-1,282088-1,282089-1,282090-1,282403-1,282103-1,282104-1,282105-1,282106-1,282107-1,282108-1,282109-1,282110-1,281934-2,281934-3,281934-4 Домување за машки терминали,Жица-до-Жица,1~6 Позиција, .236 инчи[6 мм]Централна линија,Може да се запечати,Црното,Сигнал,AMP Superseal 1.Серија од 5 ммДомување за женски терминали,Жица-до-Жица/Жица-до-Уред/Жица-до-Одбор,1~6 Позиција,Може да се запечати,Црното,Сигнал,AMP Superseal 1.Серија од 5 ммКарактеристики на типот на производотКружен облик на конектор,ПравоаголниКонектор&Тип на домување Куќиште за женски терминали,Домување за машки терминалиСистемска жица за конектор-до-Одбор,Жица-до-Уред,Жица-до-ЖицаПримарна карактеристика за заклучување интегрирана во куќиштето,На терминалотПрифат за тип на контакт,ТабГолемина на контакт 1.2 мм,1.5 ммШирина на јазичето за парење(мм)1.2,1.5Ширина на јазичето за парење(во) .047, .059Работен напон(VAC)250Работен напон(VDC)24Архитектура на номинален напон(В)12,24 Ако можеш’не го пронајдете конекторот што ви треба,ве молиме контактирајте со нас.