Кабел MMCX

Кабел MMCX Производители. Купете висок квалитет Кабел MMCX од Taiwan.
NICOLE&JOSH MATERIALS COMPANY е една од најголемите производител, снабдувач на Кабел MMCX in Taiwan. Имаат специјализирани во нашите производи за многу години, нашите врвни пласман на продажбата се должи главно во дел да зборот на устата меѓу нашите бројни задоволни клиенти. Сметаме дека повеќе ние се стремиме да имаат подобар квалитет, толку повеќе ние се добие довербата на странските и домашни клиенти. Во минатото, ние се фокусиравме на домашниот пазар е многу, а денес, ние сме биле постепено извоз во земји во целиот свет и имаат освоено пофалби и доверба за тоа. За ваша подобро разбирање на нашата компанија, ве молиме да обрнете посета на овој веб-сајт за повеќе информации за нашите производи.
Да купувате со висок квалитет Кабел MMCXпо најдобра цена. Работи што треба да ги знаете за Кабел MMCX од компанија, производител, добавувач и фабрика во Taiwan
Ние сами многу надарен занаетчија таленти кои се гарантира навремена испорака со врвен квалитет

Кабел MMCX

. Ние, исто така, се грижиме за нашата широка база на клиенти нудиме нашата палета во прилагодено форма, придржувајќи се на барања и спецификации на нашите клиенти.
  • Кабел MMCX - MMCX CONNECTOR
Кабел MMCX
модел - MMCX CONNECTOR
MMCX TO ЗА RG-174U/ПРИКЛУЧУВАЊЕ НА КАРТИЧКАТА НА РАБОТ НА РАБОТ НА ПРИКЛУЧОК MMCX
MMCX PLUG ПРИКЛУЧОК НА ТАБЛАТА ЗА КОМПЈУТЕР/MMCX STRAIGHT ЏЕК ПРИКЛУЧУВАЊЕ НА ТАБЛАТА ЗА КОМПЈУТЕР
MMCX STRAIGHT JACK ПРИКЛУЧУВАЊЕ НА РАБОТ ЗА КАРТИЧКА

MMCX(минијатурен коаксијален)конекторите се коаксијални RF конектори слични на MCX,но помали.Тие се во согласност со европската спецификација CECC 22000.MMCX конекторите се оценети за 500 циклуси на парење.
Конекторот има механизам за заклучување на пружината што овозможува ротација од 360 степени и обично има импеданса од 50 оми.Тие обезбедуваат широкопојасни можности од DC до 6 GHz.
MMCX конектори најчесто се наоѓаат на Wi-Fi PCMCIA картички како конектори за антена,или како конектори за надворешни GPS антени на мали уреди како што се PDA или GPS приемници.Тие се користат и од различни марки на in-монитори за уши за поврзување на кабли со поединечни слушалки.Ова овозможува замена или замена на каблите.
  • Достапни се различни опции за RF кабел:RG316/RG174/RG58/RG178/RG223.
  • Достапни се различни опции за конектори:SMA/SMB/MCXX/MCX/BNC/ТНЦ.
  • Ако можеш’не го пронајдете конекторот што ви треба,ве молиме контактирајте со нас.
Enquiry Now
производи Листа
BNC ПРАВЕНА СТЕГА ЗА ЧЕК ЗА RG-58U/BNC СТРЕЈТ ЏЕК КРИМП ЗА RG-174U/БНЦ Р/ПРИКЛУЧОК ЗА РГ-58U/BNC JACK BULKHEAD CRIMP ЗА RG-174U/BNC ПРАВЕН ПРИКЛУЧОК КРИМП ЗА RG-174U/BNC JACK BULKHEAD CRIMP ЗА RG-58U BNC(Бајонет Нил-Конселман)конекторите се минијатурни брзо поврзување/исклучете ги RF конекторите за коаксијални кабли.Спецификациите за интерфејсот за BNC и многу други конектори се наведени во американскиот воен стандард MIL-СПБ-348.На женскиот конектор има две бајонети навртки;целосното парење се постигнува со четвртина вртење на поврзувачката навртка.BNC конектори се користат со микро-до-субминијатурни коаксијални кабли во радио,телевизија и друга RF електронска опрема,инструменти за тестирање и видео сигнали.BNC конекторите се произведени за да одговараат на карактеристичната импеданса на кабелот од 50 оми или 75 оми.Тие обично се користат за фреквенции под 4 GHz и напон под 500 волти.Типично,машкиот конектор е инсталиран на кабелот, а женскиот конектор е инсталиран на панелот на уредот.Приклучоците за кабли обично се дизајнирани да се инсталираат со стегање со помош на специјални електрични или рачни алатки.Користете стриптизер за жица,која ја соголува надворешната јакна,штит плетенка,и внатрешен диелектрик до правилна должина во една операција. Достапни се различни опции за RF кабел:RG316/RG174/RG58/RG178/RG223. Достапни се различни опции за конектори:SMA/SMB/MCXX/MCX/BNC/ТНЦ. Ако можеш’не го пронајдете конекторот што ви треба,ве молиме контактирајте со нас.
SMA ЗА КАБЕЛ RG58U/SMA ЗА КАБЕЛ RG174U/SMA ЗА КАБЕЛ LMR400/SMA ЗА КАБЕЛ H155/SMA ЗА КАБЕЛ RG402U/SMA ЗА 1.13 КАБЕЛ Димензиите на интерфејсот за SMA конекторите се наведени во воената регулатива на САД MIL-СПБ-348.SMA конекторите користат 1/Ракав со навој со дијаметар од 4 инчи со 36 нишки по инч.Централниот игла на стандарден поларитетен SMA машки конектор е опкружен со цилиндар со внатрешни навои,а централниот ракав на стандарден SMA женски конектор е опкружен со цилиндар со надворешни навои.Има и обратен поларитет(”РП” )SMA конектори со заменливи централни иглички и чаури;Прелистајте ги производите на RP за посеопфатен опис.Нашето високо-квалитетни SMA конектори се оценети за до 500 циклуси на парење,но за да се постигне ова,при поврзувањето мора да се користи правилната вредност на вртежниот момент.Станови се предвидени и на страната на кабелот на склопот на конекторот, така што може да се користи втор клуч за да се спречи неговото ротирање и оштетување на конекторот на кабелот. Достапни се различни опции за RF кабел:RG316/RG174/RG58/RG178/RG223/RG402 итн.. Достапни се различни опции за конектори:SMA/SMB/MCXX/MCX/BNC/ТНЦ. Ако можеш’не го пронајдете конекторот што ви треба,ве молиме контактирајте со нас.
TNC ЗА КАБЕЛ LMR600/TNC ЗА КАБЕЛ RG58U/TNC ЗА RG-174U КАБЕЛ/TNC ЗА КАБЕЛ LMR400/TNC ЗА 1.32 КАБЕЛ ТНЦ(Нил со навој-Конселман)конекторите се навојна верзија на BNC конектори.Спецификациите на интерфејсот за TNC и многу други конектори се наведени во американскиот воен стандард MIL-СПБ-348.Конекторот има импеданса од 50 оми и најдобро функционира во 0-Спектар од 11 GHz.Има подобри перформанси од BNC конектори на микробранови фреквенции.Повеќето TNC конектори се од типот 50 оми дури и за употреба со други коаксијални кабли со импеданса,но има и серии од 75 оми кои обезбедуваат добар SWR околу 1 GHz.Тие може да се идентификуваат со намалената количина на диелектрик на крајот на парењето.ТНЦ со обратен поларитет(РП-ТНЦ)конекторите се широко користени од Wi-Производителите на уреди Fi да се усогласат со специфичните локални прописи,како што се оние од FCC,дизајниран да спречи поврзувањата на потрошувачите да покажат засилување и на тој начин да ја нарушат усогласеноста на антената.FCC го наоѓа RP-TNC е прифатлив за спречување на потрошувачите да ја заменат антената. Достапни се различни опции за RF кабел:RG316/RG174/RG58/RG178/RG223. Ако можеш’не го пронајдете конекторот што ви треба,ве молиме контактирајте со нас.